Eve Online > NoobGarten
Tani misjonarz L4
Lt Rook:
to zgłoście błąd, a nie marudźcie tu.
[DZ1CZ] Rebbel'o'Ammar:
MJD, AB ield booster są wyłączone, żeby fit był cap-stable :p Dlatego już rozumiem post Glasscuttera zalinkowany wcześniej :p Cap is life...
SokoleOko:
--- Cytat: Sheridan w Marzec 21, 2014, 15:53:41 ---Bez boosterki? Pewnie, po roku czy dwóch latania. Ale skoro tani, to raczej nie ma co liczyć na doświadczenie. MJD to fajna zabawka, ale zawsze trzeba zostawić sobie jakiś margines błędu, nawet głupią largową repką na której będziemy cap stable.
--- Koniec cytatu ---
Bład w rozumowaniu. Po pierwsze, nie trzeba być cap stable. Jak się ktoś cyka, może użyć ASB. Po drugie, fity buforowe są o wiele efektywniejsze, bo nie trzeba kombinować z capem.
[DZ1CZ] Rebbel'o'Ammar:
Cap stable jest moją drugą ulubioną pozycją w Idiot bingo na TMC:) pierwsza jest triple tank;)
Ale to też paradoks, bo z jednej strony noobtron taki jak ja stara się być Cap stable a potem się okazuje, że nikt tak nie lata:p
No więc mój noobrav jest Cap stable jak stoi, nie tankuje ale naparza we wroguff;)
Coritsikaela Enth:
Przeszliśmy z dyskuji o statkach i fitach na opcje "jak grać w Eve totalnie wyłączając mózg"
GooD JoB and Good LucK!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej