Eve Online > NoobGarten

Tani misjonarz L4

<< < (5/10) > >>

Coritsikaela Enth:
Racja - ale pisalem o plexach a nie anomkach - i wolalbym ishtara do plexów bo uważam go za bardziej "bojowego".

A anomek nie robie i nie zamierzam bo mam do dziadów uraz, ale nawet gdyby do smarcenie >> raveny czy carriery  :P

Doom:
Panowie przypominam że misje w high to:
- z reguly brak pvp
- zarabianie na lp to żart - lubi sie misje z duzym bounty i opcjonalnie lootem i salvagem
- w miare możliwości takie w których nie trzeba wiosłować po gate, albo gate są blisko np angel extrawaganza, w null z tego co sam latałem zostanie na pleksie / misji / anomalce na punkcie na który zdropił warp to proszenie się o wpierdol jak sie zaspi i przeoczy lokal spike (co już samo w sobie jest proszeniem sie o wpierdol :P )
W high jesli statek nie kwalifikuje sie pod opcłacalność kamikadze (stratios może być wyjątkiem bo względnie nowy wiec jeszcze może być atrakcyjny ot tak) to może być małym bunkrem który wjedzie na poket i jak sie zatrzyma tak ruszy dopiero jak skoncza sie cele z ciekawszych jednostek jeszcze wymieniłbym matarskiego phona zwłaszcza przeciw laserowym ratom
[Typhoon, noob]
Large Armor Repairer II
Armor EM Hardener II
Armor EM Hardener II
Armor Thermic Hardener II
Ballistic Control System II

Large Micro Jump Drive
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II
Cap Recharger II

Cruise Missile Launcher II, Mjolnir Cruise Missile
[empty high slot]

Large Auxiliary Nano Pump I
Large Nanobot Accelerator I
Large Auxiliary Nano Pump I

Hobgoblin II x5
Garde II x4

PS
fanów cruzów do misji uprasza sie o podanie przykładowych noob freandly (zarówno w isk jak i sp przykładów fitów)

Coritsikaela Enth:
Rigi na resy, Na low drone dmg ampli + dmg control, medy mwd + 1 omni trackind dir, dalej juz tylko lse + resy, mozna med repke jak ktoś sie boi ale nie trzeba nawet. Na hight to już tylko drone linki tyle.  Nie ma filozofi - shield ishtar i na full pvp ficie robi misje bez problemu najmniejszego

Swoja droga sprawdzilem jak te LP stoją w hi-secu i omg ;P nie sadzilem ze jest az tak źle.
Cieżko sie w hisec zarabia :P:P

Doom:
Ostatni raz tak zarabiałem 3 lata temu, lp szły na działalność dobroczynną pod tytułem zaopatrzenia co mniej pyskatych kadetów w sety impli +3/+4 (za zwrotem isków)

Klepiąc misje byłem w stanie utrzymać 4 konta w tym jednego pasozyta od spawania shipów wszelakich i okazjonalnie kupując różny sprzet do zezłomowania na jakimś pvp itp

[WILD5] Sheridan Philips:
To jest mankament misji highsec'owych, że jest to cel, a nie środek. Za to ceniłem misje w 0.0 - dwa dni roboty, i dwa konta były opłacone, a i zostawało klopsu na rozbijanie się po okolicy. A dodam, że nigdy mi raciarki nie odstrzelili :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej