Eve Online > NoobGarten
Tani misjonarz L4
Doom:
Nie lepiej wsadzić zad w dominika / dominika navy w tym układzie? mniej manewrowa krowa, ale dla nooba dużo tańsza, szybsza do osiągnięcia i wybaczająca błędy
Dormio:
--- Cytat: Doom w Marzec 20, 2014, 09:29:59 ---Nie lepiej wsadzić zad w dominika / dominika navy w tym układzie? mniej manewrowa krowa, ale dla nooba dużo tańsza, szybsza do osiągnięcia i wybaczająca błędy
--- Koniec cytatu ---
Szczególnie Navy to tańsza opcja ;) :P >:D
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że się nie opłaca. Póki nie będzie miał skilli na Tengacza to Dominix/Drake będzie lepszym wyborem. Dominix nie wybacza błędów i nie jest to zabawa w FF. Noob NIE będzie w stanie zrobić wszystkich L4 w Dominixie ! Na szczęście będzie mógł robić farmy :)
[BU FU] Karas:
domek tak, domek navy nie. bo ma cholkowe bonusy.
Domek ma 1 zasadnicza zalete MJD. Ale to cegla: ], problem z misjami jest taki, ze aby robi je efektywnie, to trzeba byc zwinnym manewrowym. warpy, drabinki dolatywanie zbieranie dupereli z celu misji. to wszytko pochlania cala mase czasu. Dlatego Domek jako posrednie rozwiazanie tak, ale docelowo ishtar. Mi 1 postacia udaje sie trzepac okolo 40k lp na 15min. Wydlubuje tylko te szybkie i latwe misje. jesli trafia sie dluga, to cancel, az do skutku, albo do zblizenia sie do standa 5.0: ] Jak mam co robic to klepie, jak sie zacinam to przerwa i czekam na resety.
Doom:
--- Cytat: Dormio w Marzec 20, 2014, 09:33:32 ---Szczególnie Navy to tańsza opcja ;) :P >:D
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że się nie opłaca. Póki nie będzie miał skilli na Tengacza to Dominix/Drake będzie lepszym wyborem. Dominix nie wybacza błędów i nie jest to zabawa w FF. Noob NIE będzie w stanie zrobić wszystkich L4 w Dominixie ! Na szczęście będzie mógł robić farmy :)
--- Koniec cytatu ---
Bedzie. Bydle ma jed z lepszych tanków w grze iw ciąż niezły wygar. Potencjalny noob wsiadający w to musi tylko wiedzieć ze nie dorusł do fitu gdzie 2/3 low i med slotów to moduły dla dron
--- Cytat: KoMic w Marzec 20, 2014, 09:36:24 ---domek tak, domek navy nie. bo ma cholkowe bonusy.
Domek ma 1 zasadnicza zalete MJD. Ale to cegla: ], problem z misjami jest taki, ze aby robi je efektywnie, to trzeba byc zwinnym manewrowym. warpy, drabinki dolatywanie zbieranie dupereli z celu misji. to wszytko pochlania cala mase czasu. Dlatego Domek jako posrednie rozwiazanie tak, ale docelowo ishtar. Mi 1 postacia udaje sie trzepac okolo 40k lp na 15min. Wydlubuje tylko te szybkie i latwe misje. jesli trafia sie dluga, to cancel, az do skutku, albo do zblizenia sie do standa 5.0: ] Jak mam co robic to klepie, jak sie zacinam to przerwa i czekam na resety.
--- Koniec cytatu ---
Te lp to dalej w curse robisz? na l4 w high troche inaczej sie zarabia
[BU FU] Karas:
obecnie w stain.
Ale faktycznie, moze nie byc porownania misji Hi z null.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej