Eve Online > NoobGarten
automatyka wydobycia
Valerius Fronto:
Witam, mam takie pytanie,... czy istnieje sposób jakis skill? który spowoduje że po zalookowaniu asteroidy po skończonym cyklu i wyczerpaniu jej laser wydobywczy skieruje się na nową i zacznie wydobycie z automatu? albo po zalookowaniu 4 asteroid w przypadku posiadania 2 laserów skierują się na 2 kolejne?
GlassCutter:
--- Cytat: Valerius Fronto w Marzec 18, 2014, 13:05:13 ---Witam, mam takie pytanie,... czy istnieje sposób jakis skill? który spowoduje że po zalookowaniu asteroidy po skończonym cyklu i wyczerpaniu jej laser wydobywczy skieruje się na nową i zacznie wydobycie z automatu? albo po zalookowaniu 4 asteroid w przypadku posiadania 2 laserów skierują się na 2 kolejne?
--- Koniec cytatu ---
No to masz pierwsze pytanie do oficera rekrutacyjnego w unseen academy :D
Valerius Fronto:
bardzo chętnie mu je zadam, ale nikt od nich się nie odzywa, ktos mi podpowiedział in game że mają wojnę i nie rekrutują... kilkanascie dni temu złożyłem podanie i cisza :(
Doom:
--- Cytat: Valerius Fronto w Marzec 18, 2014, 13:05:13 ---Witam, mam takie pytanie,... czy istnieje sposób jakis skill? który spowoduje że po zalookowaniu asteroidy po skończonym cyklu i wyczerpaniu jej laser wydobywczy skieruje się na nową i zacznie wydobycie z automatu? albo po zalookowaniu 4 asteroid w przypadku posiadania 2 laserów skierują się na 2 kolejne?
--- Koniec cytatu ---
Nazywa sie to bot i przyłapanie skutkuje banem w grze, pytania jak skąd i za ile skutują banem na tym forum (odpowiadanie na takie pytania też)
Valerius Fronto:
nie chcę niczego co by skutkowało banem,.. pytam bo klikanie co 3 minuty i łapanie kolejnego kamienia jest upierdliwe, a z innej beczki,... czy da się posiadać flotę statków w ramach jednej postaci które by wykonywały jakiegos rodzaju zadania? np wydobycie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej