Śmietnisko > Off Topic

Ciekawe linki/artykuły/fotografie

<< < (23/24) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: Dux w Wrzesień 25, 2015, 13:41:16 ---T nie jest błąd logiczny. ::)
Poza tym, jakby nie patrzeć, to Chorwaci odpowiadają za porządek na swoim terenie. To również oni odpowiadają za umieszczenie uchodźców w tym czy innym miejscu, czy też pozwolenie im na rozłożenie się z tobołami w takim miejscu. Ciekawi mnie tylko jakby się zachowała policja chorwacka, gdyby to nie był cmentarz serbski a chorwacki.

--- Koniec cytatu ---
Jasne zwal wszystko na Chorwatów, nie wiem czy to śmieszne czy żałosne.

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Soulscream:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 25, 2015, 14:06:28 ---Jasne zwal wszystko na Chorwatów, nie wiem czy to śmieszne czy żałosne.

--- Koniec cytatu ---

Żałosne

Dux:

--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 25, 2015, 14:04:49 ---Nie wiem, ale jak robisz komuś rozpierdol w domu i policja nie interweniuje to nie znaczy że twoje zachowanie jest ok.

--- Koniec cytatu ---

Ale ja się z tym zgadzam. Nie zmienia to jednak faktu, że ten, kto to akceptuje, bądź temu nie przeciwdziała, mając ku temu wystarczające środki, anie odrobinę nie jest lepszy. Z dupy jest wtedy narracja, że idzie dzicz do cywilizacji, skoro w tej niby cywilizacji dzicz jest wcale nie lepsza.
Poza tym biorąc pod uwagę aktualne stosunki chorwacko-serbskie wcale bym się nie zdziwił, gdyby udział Chorwatów w tym "nekroosadnictwie" nie ograniczał się tylko do nieinterweniowania.

GlassCutter:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 25, 2015, 14:05:15 ---Zaraz wyzwie Cię od faszystów i ksenofobów. Uważaj.

--- Koniec cytatu ---

Ale ja jestem ksenofob, homofob, islamofob ichujwiecojeszczefob. W ogóle strach pomyśleć że takie rasistowskie jednostki żyją w tym opuszczonym przez Boga kraju ;)

Dux:

--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 25, 2015, 14:21:28 ---(...) w tym opuszczonym przez Boga kraju ;)

--- Koniec cytatu ---

W tej części zdania tez się z Tobą zgadzam :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej