Eve Online > NoobGarten

unseen academy

<< < (2/6) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2014, 09:50:06 ---jak Cię to pocieszy to SHCK też, wpisane na listę przez samego Aralisa z tak z dupy powodu że dalej mi się chce śmiać z tego jakie reatardy tam mieszkają

--- Koniec cytatu ---

Czy tym powodem była nasza wspólna wycieczka do lowseca jakieś.... 4,5 roku temu? :D

Zsur1aM:

--- Cytat: Doom w Marzec 01, 2014, 09:50:06 ---UC jest KOS w Privi, jak Cię to pocieszy to SHCK też, wpisane na listę przez samego Aralisa z tak z dupy powodu że dalej mi się chce śmiać z tego jakie reatardy tam mieszkają

--- Koniec cytatu ---

Z tego co pamietam ktos z provi zaatakowal reda ktory lecial w waszym gangu, a wy staneliscie w jego obronie? Stand jak najbardziej sluszny w takim wypadku.

Doom:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 01, 2014, 10:56:30 ---Czy tym powodem była nasza wspólna wycieczka do lowseca jakieś.... 4,5 roku temu? :D

--- Koniec cytatu ---
Nie wtedy mi o tym Zsur1aM powiedział

--- Cytat: Zsur1aM w Marzec 01, 2014, 12:33:23 ---Z tego co pamietam ktos z provi zaatakowal reda ktory lecial w waszym gangu, a wy staneliscie w jego obronie? Stand jak najbardziej sluszny w takim wypadku.

--- Koniec cytatu ---
Nasghul rzucił się solo na wasz 50 osobowy gang :P Ale to własnie ta wycieczka do low o której sokół pisze. Na KOS liście jak się okazało byliśmy już rok albo dwa po tym jak nas dopisał tam Aralis. Data jaką dostaliśmy to akurat sam środek czasu kiedy SHCK było po przeprowadzce do High i w korpie były całe dwie osoby 23/7 (prawie dosłownie) napierniczające misje aby zrobić stand pod szpilkę

Ptysiu:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 01, 2014, 10:56:30 ---Czy tym powodem była nasza wspólna wycieczka do lowseca jakieś.... 4,5 roku temu? :D

--- Koniec cytatu ---

Siarą jest nie mieć red standa w Provi...

Isengrim:

--- Cytat: Ptysiu w Marzec 01, 2014, 14:36:42 ---Siarą jest nie mieć red standa w Provi...

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, jeśli nie jesteś KOS w Provi, to znaczy że jesteś hisecowym misjonarzem. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej