Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (2/81) > >>

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 25, 2014, 22:54:33 ---Not bad... niech tylko CCP Douchebag nie spieprzy Cynabala.

--- Koniec cytatu ---
I tak jest średni. Wyleczyłem Minmatarię, spróbowałem Fagabala, wciąż wolę Vigilanta czy nawet Deimosa.

SokoleOko:

--- Cytat: Theronth w Luty 26, 2014, 03:19:20 ---I tak jest średni.

--- Koniec cytatu ---

Jest optymalny z punktu widzenia balansu. Vaga dostała swoją rolę (aktywny tank i wreszcie może sfitować neuta jak Cynabal), a z kolei ABC dają więcej DPS przy ograniczonej mobilności (warp speed). Po drodze był jeszcze nerf Cynabala w postaci nerfa TE.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 26, 2014, 09:08:10 ---Jest optymalny z punktu widzenia balansu. Vaga dostała swoją rolę (aktywny tank i wreszcie może sfitować neuta jak Cynabal), a z kolei ABC dają więcej DPS przy ograniczonej mobilności (warp speed). Po drodze był jeszcze nerf Cynabala w postaci nerfa TE.

--- Koniec cytatu ---

No ale jedyny słuszny cynabal czyli artybal nie potrzebuje tego hi slota, zbędny jest ;) co tam wsadzisz? salvagera? Nie każdy lata w doktrynie bufu :D

[BU FU] Karas:
Podobno, salvager ma magiczne wlasciwosci najlepszego pochlaniania heata od smarzonych lufek: ] Dlatego Nip montuje go wszedzie gdzie sie da: ]

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Luty 26, 2014, 10:18:04 ---No ale jedyny słuszny cynabal czyli artybal nie potrzebuje tego hi slota, zbędny jest ;) co tam wsadzisz? salvagera? Nie każdy lata w doktrynie bufu :D

--- Koniec cytatu ---

Medium neuta.... dzięki czemu chyba ani razu nie zginąłem Cynabalem od frytki.

--- Cytat: KoMic w Luty 26, 2014, 10:44:45 ---Podobno, salvager ma magiczne wlasciwosci najlepszego pochlaniania heata od smarzonych lufek: ] Dlatego Nip montuje go wszedzie gdzie sie da: ]

--- Koniec cytatu ---

"Heat sinki" przestały działać gdzieś w okolicach nerfu nano (jesień 2008), więc nie dorabiaj ideologii do whorowania salvage'u :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej