Eve Online > Patche i dodatki
Kronos - letni dodatek 2014
lastriko:
eh...
Sokół po pierwsze więcej grasz, po drugie ty latasz na autocannonach- to jest zupełnie inna bajka, po trzecie ty latasz po null, ja po wh i low i to zazwyczaj sam lub w 3-4 osoby. Po za tym dla Ciebie fun to polecieć w 100 lub 200 osób i komuś spuścić łomot, a ja uważam, że null to easy mode więc raczej się nie dogadamy.
Theronth:
Lel
Napisz mi jak brak baniek, mniejsza populacja, sentry na bramach i stacjach, na których każdy może dokować (poza zoo FW), brak Jump Bridge i brak bomb czyni lowsec trudniejszym terenem od 0.0
Gaunt:
--- Cytat: lastriko w Marzec 02, 2014, 18:51:09 ---eh...
Sokół po pierwsze więcej grasz, po drugie ty latasz na autocannonach- to jest zupełnie inna bajka, po trzecie ty latasz po null, ja po wh i low i to zazwyczaj sam lub w 3-4 osoby. Po za tym dla Ciebie fun to polecieć w 100 lub 200 osób i komuś spuścić łomot, a ja uważam, że null to easy mode więc raczej się nie dogadamy.
--- Koniec cytatu ---
a kiedyś chociaż próbowałeś latać po null?
bo na razie to Twoje domysły są tak słabe jak Twoje kb
lastriko:
Polataj po low albo wh i zobaczymy twój killbord wtedy cwaniaczku, a swoje pierwsze kroki stawiałem w bufu, właśnie wtedy nullsec mi zbrzydł, ja wolę latać we flocie w której znam się świetnie z każdym, ale wy tego nie zakumacie bo latacie we flocie 200 osób i myślicie, że jesteście zajebiści.
@Theronth
oczywiście że brak baniek czyni low trudniejszym tak jak i sentry oraz brak intelu
SokoleOko:
--- Cytat: lastriko w Marzec 02, 2014, 20:16:08 ---wy tego nie zakumacie bo latacie we flocie 200 osób i myślicie, że jesteście zajebiści.
--- Koniec cytatu ---
No i niestety n-ty raz okazuje się, że "gówno na killboardzie = gówno we łbie".
Domyślam się, że nawet nie śledzisz tego co się dzieje w 0.0 i nie wiesz jak latamy. Więc FYI = nasza poważna flota ma zwykle 50 osób, a roam - kilkanaście. 200 osób we flocie to by TRI nigdy nie zebrało :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej