Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (70/81) > >>

Anthar:
Uwaleniem Jump shipow byloby zrobienie z tych 5-6 skokow , 10-12 , lub nawet wiecej.
Tudziez uzaleznienie paliwa od wielkosci statku : carrier pali 500/ly, matka pali 2500/ly, tytek pali 6000/ly
To co obecnie zrobili ... nic nie zmienia poza iloscia zuzytego paliwa.
Nawet zasieg jest ten sam bo baki zwiekszyli.

GlassCutter:
Tytan sam po paliwo nie poleci, więc cokolwiek dotyka jf'ów dotyka też superów i każdej innej maści capsów.

Jabolex:

--- Cytat: Jabolex w Maj 21, 2014, 11:57:33 ---Mnie osobiście ta zmiana ani ziębi ani grzeje...
POSów nie wozi się RAZ, no chyba że Twoje zawsze były zestrzeliwane.
Co do WH to Ameryki nie odkryłeś.
Jeszcze raz napiszę mnie ta zmiana powiewa.

--- Koniec cytatu ---

Czy osoba minusująca ma jaja aby napisać dlaczego ten post zminusowała?

Anthar:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 21, 2014, 12:49:02 ---Tytan sam po paliwo nie poleci, więc cokolwiek dotyka jf'ów dotyka też superów i każdej innej maści capsów.

--- Koniec cytatu ---
Nie dotyka, zmiejszyli volumen paliwa ;)
Tylko wiecej palisz, ale na pelnym baku przelecisz tyle samo, i tyle samo bedzie zajmowac m3 co wczesniej.

Akurat tytek ma dosc miejsca na zapas paliwa poza bakiem.

GlassCutter:
Jeżeli podejrzenie pada na mnie to od razu mówię że to nie ja ;)

--- Cytat: Jabolex w Maj 21, 2014, 11:57:33 ---POSów nie wozi się RAZ, no chyba że Twoje zawsze były zestrzeliwane.

--- Koniec cytatu ---
No dobra, to powiedzmy raz na rok. A jak częściej to jest to koszt wkalkulowany w cenę posa, są też indyki jeśli jf za drogi..

--- Cytat: Jabolex w Maj 21, 2014, 11:57:33 ---Co do WH to Ameryki nie odkryłeś.

--- Koniec cytatu ---
No więc skoro problemu nie widzimy to skąd ten płacz o jf'y w tym wątku.

--- Cytat: Anthar w Maj 21, 2014, 12:55:03 ---Nie dotyka, zmiejszyli volumen paliwa ;)
Tylko wiecej palisz, ale na pelnym baku przelecisz tyle samo, i tyle samo bedzie zajmowac m3 co wczesniej.

Akurat tytek ma dosc miejsca na zapas paliwa poza bakiem.

--- Koniec cytatu ---

Tak czy inaczej ktoś go musi tankować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej