Eve Online > Patche i dodatki
Kronos - letni dodatek 2014
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 21, 2014, 08:32:07 ---Niech będzie bez rigów, bo zaraz podniesie się nowy płacz że trzeba doinwestować 500mln czy coś..
--- Koniec cytatu ---
Dziś taka trasa http://evemaps.dotlan.net/jump/Anshar,554/Jita:3PPT-9
W "prawie" dwie strony kosztuje 110 mil isk za Anshar, Rhea to 140 mil.
GlassCutter:
Czyli w jedną stronę w porywach 70mln? Grosze biorąc pod uwagę że nie wieziesz rzeczy za 50mln i do cholery lecisz na drugi koniec mapy.
Podsumuję to tak: ogarnijcie się do cholery. Jak dla mnie tyle to powinien kosztować jeden skok, wtedy by się człowiek zastanawiał czy warto. Obecnie to jest śmiech.
Doom:
skok na drugi koniec mapy to jakieś 140 baniek, jita jest mniej więcej w środku, a on podał Ci skok z obrzeży ;) :P
ponadto czy Ty wiesz ile potrafi kosztować paliwo na takich zadupiach 3ppt jak tylko spekulanci z C0ven robią tam sell order?
GlassCutter:
Wiem, w Syndykacie swego czasu całe paliwo było resellowane przez bandę z 2x- z mnożnikiem x10 i szło ;)
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 21, 2014, 08:59:23 ---Czyli w jedną stronę w porywach 70mln? Grosze biorąc pod uwagę że nie wieziesz rzeczy za 50mln i do cholery lecisz na drugi koniec mapy.
--- Koniec cytatu ---
To zależy co wieziesz.
Upgrady do SOVa, POS + moduły i paliwo, paliwo dla JF, statki - to wszystko sporo waży a wcale nie kosztuje miliardów.
Minerały, salvag, planetary (dużo ważą), śmieci do HI też dużo nie kosztują ale przynajmniej pusty fracht nie leci do HI.
Jak cena wzrośnie 2-3 razy to dla np. takiej korporacji jak moja, lot JF na zadupie będzie kosztowną formą transportu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej