Eve Online > Patche i dodatki
Kronos - letni dodatek 2014
Filip Bonn:
To teraz Worm będzie najlepszym Drone Boat z fregat ?
SokoleOko:
--- Cytat: Okropniak w Luty 26, 2014, 14:17:53 ---jak na zajawkę dodatku to raczej się nie postarali...
nie zna ktoś jakichś newsów poza balansowaniem shipów?
--- Koniec cytatu ---
Nie traktujmy tego jako zajawki, to jest po prostu kolejny krok rebalansu statków... będą dłubać jeszcze recony.
Centurion:
Frytki śmierdzą tak czy inaczej, mogliby od razu rebalans pirackich cruzów dać, marzy mi się 100mn ab phantazm, fuck yeah >:D
Jan Morgenstern:
Smierdzace frytki swiadcza:
a)braku higieny wlasciciela
b)zlym oleju
:D
Fajnie, jesli wszystkie pirackie frytki beda mialy zastosowanie. To samo z kruzami. Ashimmu jeszcze nie jest tak tragiczne, niedawno nawet po raz pierwszy go uzylem i jakies kille wpadly;p Z tym, ze nie pamietam ilez lat kurzylo sie w hangarze zanim wydokowalem, bo porawde mowiac nie bardzo byl wczesniej sens:D Zreszta te same kille moglem miec w zwyklym Vexorze ale co mi tam, lans to lans nawet jesli nie ma uzasadnienia:D
Theronth:
--- Cytat: Centurion w Luty 26, 2014, 14:54:22 ---Frytki śmierdzą tak czy inaczej, mogliby od razu rebalans pirackich cruzów dać, marzy mi się 100mn ab phantazm, fuck yeah >:D
--- Koniec cytatu ---
Czekam na pierwsze 100mn Phantasmy, nie trackujące stojącego BSa i wypalające się z capa w minutę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej