Forum Gry > Inne gry

Plague Inc.

<< < (2/2)

ManganMan:

--- Cytat: Dudi Ripper w Luty 24, 2014, 23:55:50 ---Opcja zombie wprowadza nowy tryb rozgrywki.  Mozna też wykupić dodatkowe scenariusze. Gra która chyba najdłużej trzyma się na moim telefonie.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

--- Koniec cytatu ---

Dla osób które jeszcze o tym nie wiedzą:
Jest dostępny Simian Flu - tak, ta sama zaraza z najnowszych filmów o Planecie Małp :D

Kharim:
Ja zaciąłem się na grzybach. Macie może jakieś rady? Próbowałem wielokrotnie, ale zawsze uda się ludzkości wynaleźć odtrutkę.

ManganMan:

--- Cytat: Kharim w Sierpień 14, 2014, 11:17:44 ---Ja zaciąłem się na grzybach. Macie może jakieś rady? Próbowałem wielokrotnie, ale zawsze uda się ludzkości wynaleźć odtrutkę.

--- Koniec cytatu ---
To jest właśnie kretyństwo z tymi grzybami. Trzeba naprzemiennie ładować w Spore Burst/Eruption/Explosion i w symptomy (zapomnij o normalnych wektorach transmisji, grzyb w nich nie przeżyje).

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: Herezja w Luty 21, 2014, 19:43:16 ---Z opisu przypomina mi to tę dość starą już grę http://joemonster.org/gry/12784/Pandemic_2

--- Koniec cytatu ---
No bo to spadkobierca pandemic :)
ale co do grzybów to racja - jedyne (poza dziwnymi przypadkami prionów) gdzie nie sprawdza się model nie inwestowania w symptopmy, a potem sprzedazy wszystkiego i ekstremalnego wybicia w momencie gdy 100% ma bezobjawową infekcje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej