Eve Online > NoobGarten

Cóż dalej począć?

<< < (5/8) > >>

[BU FU] Karas:
nie ma za co: ]

Ghash:

--- Cytat: KoMic w Luty 17, 2014, 13:23:23 ---acha, acha mow dalej...
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=245605
moze nie c6,ale. hehehe. Jak elyta dostaje wpierpapier od crapu t1 to nasuwaja sie rozne dziwne pytania. skad sie biora takie czopki. odp> z dupy... tzn dziury: ].

--- Koniec cytatu ---

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=208259

Swoich czopków już się pozbyliście? Nawet w c6 to było.

Soulscream:

--- Cytat: Dux w Luty 17, 2014, 13:33:03 ---Na końcu tej drabinki są bitterweci i emeryci typu Soul, czy Mona, co siedzą już tylko na forach i dziwią się, że jeszcze komuś chce się w to grać :P

--- Koniec cytatu ---

Ja jak i pewno Mona ma swoje powody czemu nie gramy. Jednak z całym szacunkiem, jeżeli ktoś ma grac tylko i wyłącznie by zarobił na kolejnego plexa to lepiej już w ogóle nie grać :).

Alice9:

--- Cytat: KoMic w Luty 17, 2014, 13:23:23 ---Abstrachujac od "tanich" uszczypliwosci.

--- Koniec cytatu ---

ja nigdzie nie napisałem że nie potraficie latać albo że nie jesteście groźni czy nie ogary z was - ale jeśli nie dociera do ciebie że są lepsi - dużo lepsi i aż tak bardzo to przeżywasz aby to w ten sposób komentować - to faktycznie cienki musisz być jak dupa węża.

Lucius:

--- Cytat: Soulscream w Luty 17, 2014, 14:54:36 ---Ja jak i pewno Mona ma swoje powody czemu nie gramy. Jednak z całym szacunkiem, jeżeli ktoś ma grac tylko i wyłącznie by zarobił na kolejnego plexa to lepiej już w ogóle nie grać :).

--- Koniec cytatu ---

Witam, od jakichś dwóch lat przeglądam rożniste rzeczy o EVE, na różnych stronach z zaciekawieniem. Zauważyłem jak zmieniło się moje wyobrażenie o tej grze po jakimś czasie. Nigdy tak naprawdę nie grałem poza paroma dniami na trialu dalej niż rok temu. Miałem swoje powody żeby nie grać :) haha. Jednak naszedł mi smak w tym miesiącu i założę konto w ciągu tygodnia jak ogarnę parę spraw. Do rejestracji na Centrali i do napisania tego posta zainspirowały mnie wasze zabawne dyskusje :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej