Śmietnisko > Off Topic

SPACE - kosmos, future, astronomia i pochodne....

<< < (58/87) > >>

[BAS-3] Szczutek:
Tutaj darwinizm akceptowany naukowo:
https://www.youtube.com/watch?v=MUiSu5RP7eE&feature=player_detailpage#t=3244
Tutaj pare oryginalnych zdjec od nasa:
https://www.youtube.com/watch?v=OeDhSbYsKXA
i filmik ode mnie na otarcie lez:
https://www.youtube.com/watch?v=Nk-i1k-eRcE

GlassCutter:
"Księżyc powinien być jaśniejszy niż chmury" 8) jak już napisałem wcześniej film nagrany przez noname'a nie jest argumentem w dyskusji. Odnieś się proszę do mojego postu. Zadałem Ci tam pytanie, czytałeś?

Drugi film jest tak debilny że szkoda gadać. Wybacz nikt nie będzie poświęcał ponad godziny czasu na film posklejany z wystąpień między innymi komika lol.

[BAS-3] Szczutek:
Nie wiem skad pochodzi to zdjecie, nie jestem w stanie tego stwierdzic... chcesz zebym udzeilil odpowiedzi na twoje pytanie, a nawet nie wiesz do czego sa te linki, ktore wkleilem.... ten mial tylko godzine, poprzednie po poltora...
wkleiles mi zdjecie starajac sie cos udowodnic, wiec ja tez wkleilem ci zdjecia. Oryginalne zdjecia nasa, waszego boga. Uwazasz, ze to sa oryginalne zdjecia? odpowiedzi sa proste tak lub nie.

sztosz:
Szczutek, to wyjaśnij mi skąd się do kurwy nędzy bierze np. efekt Coriolisa + grawitacja jeżeli ziemia nie jest "kulą" tylko jest płaska?  Sam efekt Coriolisa można by wytłumaczyć jakby świat był dyskiem, ale grawitacji już za chuja. A co się dzieje z wodą na granicach tego płaskiego świata? Co? :)

Takie problemy jak twoje nazywa się problemami pierwszego świata. Bo gdy nie ma głodu, chłodu i na głowę się nie leje, to zaczyna idiotom brakować prostych problemów, takich które mogli by swoimi ptasimi móżdżkami ogarnąć. Ci debile mają bogatą wyobraźnię i ze ślepotą na fakty godną religijnym zelotom szukają spisków tam gdzie ich nie ma. Mają przeważnie zbyt mały iloraz inteligencji + kilka innych cech, które nie pozwalają im zrozumieć prostych faktów.

GlassCutter:

--- Cytat: [BAS-3] Szczutek w Listopad 04, 2015, 07:33:38 ---Nie wiem skad pochodzi to zdjecie, nie jestem w stanie tego stwierdzic... chcesz zebym udzeilil odpowiedzi na twoje pytanie, a nawet nie wiesz do czego sa te linki, ktore wkleilem.... ten mial tylko godzine, poprzednie po poltora...
wkleiles mi zdjecie starajac sie cos udowodnic, wiec ja tez wkleilem ci zdjecia. Oryginalne zdjecia nasa, waszego boga. Uwazasz, ze to sa oryginalne zdjecia? odpowiedzi sa proste tak lub nie.

--- Koniec cytatu ---

Zdjęcie jest moje i nie nie namalowałem go w photoshopie. Wiem do czego są te linki bo poświęciłem swój czas na przeklikanie tego gówna. Zresztą, gdybyś je sam obejrzał wiedziałbyś że odnoszę się do treści w nich zawartych.

Robisz to co każdy z "was", każesz nam udowadniać rzeczy oczywiste, sam unikasz udziału w rzeczowej dyskusji i tylko rzucasz jakimiś z dupy linkami. Sorry ale jak koleś się dopierdala do artefaktów powstałych po kompresji zdjęcia do jpg to ja wysiadam. Możemy podyskutować o technicznych aspektach kryjących się za zdjęciami kosmosu, ale Ty pewnie w odpowiedzi wkleisz kolejny filmik na otarcie łez :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej