Śmietnisko > Off Topic
SPACE - kosmos, future, astronomia i pochodne....
Dux:
To jeszcze nic. Przecież we wrześnio czeka na 1384-ty koniec świata. Na dodatek spowodowany wyjątkowo ciekawym obiektem. Bo okoliczność, że do dziś nie pojawił się nikt, kto widział tą planetoidę, która ma w nas pierdyknąć, zmusza do założenia, iż wyposażona jest ona w technologię stealth znacznie skuteczniejszą niż ta zastosowana w B-2 Spirit, o F-22 i F-35 nie wspominając ;D
ManganMan:
--- Cytat: Dux w Sierpień 28, 2015, 13:23:18 ---To jeszcze nic. Przecież we wrześnio czeka na 1384-ty koniec świata. Na dodatek spowodowany wyjątkowo ciekawym obiektem. Bo okoliczność, że do dziś nie pojawił się nikt, kto widział tą planetoidę, która ma w nas pierdyknąć, zmusza do założenia, iż wyposażona jest ona w technologię stealth znacznie skuteczniejszą niż ta zastosowana w B-2 Spirit, o F-22 i F-35 nie wspominając ;D
--- Koniec cytatu ---
Moment, że niby skałka ma cloaka? ???
Vilendra:
W nowym patchu CCP wprowadzi możliwość fitowania skałek na paskach. Przyleci taki górnik na pasek w obcym systemie, namierzy kamienia, odpali lasery... a tu, jak mu kamień nie odda!
Jakub Trokowski:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 28, 2015, 12:36:29 ---Come on tars!
--- Koniec cytatu ---
A już myślałem, że mi przeszło uzależnienie od tego utworu... nienawidzę Cię...
Ale serio to dzięki. :P
GlassCutter:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Sierpień 28, 2015, 22:10:18 ---A już myślałem, że mi przeszło uzależnienie od tego utworu... nienawidzę Cię...
--- Koniec cytatu ---
Hejtmajle przyjmuję na priv ;)
A wracając: róbta zeza:
Przy okazji Rosetta się pięknie jara:
http://www.esa.int/spaceinimages/Images/2015/08/Comet_on_12_August_2015_NavCam_Animation
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej