Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[NONS] NonsoPedia Rekrutacja - Dyskusja

<< < (2/11) > >>

WhiteCat:
A ilu Was tam jest żywych graczy?
Bo domyślam się, że mifal3, mifalek biznesman, mifalek bosik, mifalek kopidolek, mifalek swirek, mifalek szajbusek, mifalek wariatek to nie sa chary różnyxh graczy.

Anyway powodzenia w "w miarę liczącym się" aliansie  :)

mifal3:
wymienione przez ciebie postacie to różne moje postacie na różne okazje nie wchodząc w szczegóły  8), jednak jest kilkunastu innych tylko szkoda że ich nie wymieniłeś i podszedłeś do tematu wybiórczo ... ale to pewnie za wypowiedź o C0venie  ;) - na marginesie byłem w rentach C0venu i mam sentyment to tego Aliansu, że jednak pomimo naszej narodowej kłótliwości - on istnieje. tylko szkoda że nie "bardziej", że nie jest większym aliansem i nie skupia wszystkich lub większą część z ogólnej puli polskich graczy. ale to na marginesie.
jest nas trochę. jak już powiedziałem jesteśmy "młodym" korpem i zaczynamy zabawę. i mam nadzieje że uda nam się coś fajnego stworzyć.

Isengrim:
A rosnijcie na zdrowie i do zobaczenia na anomalkach, front przesuwa sie juz w sumie pod Cache, wiec pewnie niedlugo wpadniemy Was odwiedzic. :)

Zygi O.:
Powodzenia w tworzeniu korporacji :) A do czego nawiązuje wasza nazwa?:D

Kharim:

--- Cytat: mifal3 w Luty 14, 2014, 19:39:01 ---A czy w realu mądra może być śmierdź człowieka?

--- Koniec cytatu ---

Wyślij autokorektę do podstawówki

Wysłane z mojego ZAX 1.2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej