Forum Gry > Inne gry
Renegade X
sztosz:
--- Cytat: Herezja w Marzec 21, 2014, 21:49:22 ---[...]ale jak jak by nie było jest za darmo[...]
--- Koniec cytatu ---
To nie jest akurat żaden argument. Renegade X jest po prostu słabe (tak, trochę pograłem) i to, że jest za darmo nic tu nie zmienia.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: sztosz w Marzec 22, 2014, 00:00:24 ---To nie jest akurat żaden argument. Renegade X jest po prostu słabe (tak, trochę pograłem) i to, że jest za darmo nic tu nie zmienia.
--- Koniec cytatu ---
Jakoś mam przeświadczenie, że w CS-a GO grałeś i uważasz go za lepszą grę. Mylę się?
Jak dla mnie to ten sam typ gier czyli arcade, odmóżdżające i nic poza tym.
sztosz:
--- Cytat: Herezja w Marzec 22, 2014, 14:04:05 ---Jakoś mam przeświadczenie, że w CS-a GO grałeś i uważasz go za lepszą grę. Mylę się?
--- Koniec cytatu ---
Tak mylisz się, nie grałem i nie planuję. Mam CS Source i 1.6 i w 1.6 grałem sporo czasu ileś tam lat temu. Tylko nie rozumiem co ma piernik do wiatraka :)
Drogi Herezjo twierdzisz, że Renegade X jest lepsze od taks samo odmóżdżającego CS'a dlatego że jest za darmo. Dawno nie czytałem bardziej bzdurnego twierdzenia i... tyle. Jeżeli jakaś gra jest kiepska, to to że jest darmowa w żaden sposób, nigdy, przenigdy nie sprawi że będzie ona przez to mnie kiepska. Nie będę grał w kiepską grę, niezależnie od tego czy kosztuje tysiąc złotych czy nic. Niech mi płacą miliony za granie w jakąś grę. Pewnie będę w nią grał (kto by wtedy nie grał?), ale w żaden sposób nie sprawi to że ta gra będzie lepsza. Dlatego twój debilny argument "ale jak jak by nie było jest za darmo" pozostanie debilny i tyle.
A to czy stary CS 1.6 czy nowy CS Go jest lepszy od tego Renegade X to zupełnie inna sprawa. To tak jakby porównywać Need4Speed z Mario Carts, niby też się jeździ autkami, niby też zupełny arcade, ale tu nawet nie ma jak zacząć porównywać.
[VIDE] Herezja:
Ilu ludzi tyle opinii. Dla mnie Renegade X to powrót do przeszłości w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Odpalenie CS Go to cofnięcie się do przeszłości ale w negatywnym stopniu.
To uważam za puentę tej dyskusji.
Soulscream:
--- Cytat: Herezja w Marzec 22, 2014, 22:43:20 ---Ilu ludzi tyle opinii. Dla mnie Renegade X to powrót do przeszłości w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Odpalenie CS Go to cofnięcie się do przeszłości ale w negatywnym stopniu.
To uważam za puentę tej dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
Porównujesz kompletnie dwie różne gry. Twoja puenta nie ma znaczenia. CS:GO jest godnym następcą CS 1.6.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej