Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE na Pyrkonie 2014

<< < (3/5) > >>

Xeovar:
Moja prelka na razie wylądowała na liście rezerwowej, widać poprzednia nie była wystarczająco dobra żebym tym razem się załapał na główną listę ;)

W każdym razie, zobaczymy co dalej ;)

ManganMan:

--- Cytat: Xeovar w Luty 16, 2014, 14:35:08 ---Moja prelka na razie wylądowała na liście rezerwowej, widać poprzednia nie była wystarczająco dobra żebym tym razem się załapał na główną listę ;)

W każdym razie, zobaczymy co dalej ;)

--- Koniec cytatu ---
A ja się dowiedziałem że orgi zrobili bałagan w programie BattleTech\Full Thrust >:(

Kharim:

--- Cytat: ManganMan w Luty 16, 2014, 14:54:09 ---A ja się dowiedziałem że orgi zrobili bałagan w programie BattleTechFull Thrust >:(

--- Koniec cytatu ---

Dlatego na wszelki wypadek nie zgłosiłem mojego programu Battletechowego organizatorom i już od początku działam w trybie partyzanckim.

Xeo, Tobie też polecam zejść do Pyrkonowego podziemia, miejsce i prąd na pewno się znajdą.

Mangan nie karm trolla niech zdycha z głodu.

ManganMan:

--- Cytat: Kharim w Luty 16, 2014, 17:24:08 ---Mangan nie karm trolla niech zdycha z głodu.

--- Koniec cytatu ---
Wiesz, formalnie większosć populacji Centrali to zadeklarowane trolle ;D, ale jak widać Doom (lub ktoś inny z odp. kompetencjami) raczył skasować post Alice9 i za to dziękuję :))

ManganMan:
UWAGA:
Jest już oficjalny program:
http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go2=program

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej