Forum Gry > Inne gry
EVE + Oculus VR = Valkyrie
Doom:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 24, 2015, 11:21:13 ---Rozpamiętywanie wtopy sprzed 3 lat, na którą zresztą CCP zareagowało (po chwili typowego korporacyjnego pierdu-pierdu damage control) bardzo sprawnie i IMHO na koniec dnia ruszyło grę w dobrą stronę (czego efekty widzimy także po aktualnych zmianach, widmo Jita Riots ciągle wisi nad siedzibą CCP), jest chyba trochę bezcelowe... Kibicowałem DUSTowi, bo chciałem móc strzelać do Bunniesów na planecie z Drednota, nie wyszło, trudno, ale Valkirie to jednak trochę inna skala i inny rodzaj, liczę że tu się uda - no i że jednak będzie jakaś interakcja ze statkami w EVE, bo bez niej projekt ma szansę stać się niszową zabawą dla paruset osób (czyli w końcu zdechnie).
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie valkiria pewnie nie będzie dostępna (wymiary mojej czacy i fakt że noszę pingle), ale uważam pomysł za fajny. Z drugiej strony wupbrażasz sobie "fun" jaki mieliby valkiriowcy podczas meat grindera z typu tych gdzie nawet devsowe polarisy spadają? ;D
Filip Bonn:
--- Cytat: qlko1 w Marzec 24, 2015, 11:08:47 ---CCP stoi przed perspektywą nieuchronnego systematycznego spadku liczby graczy, próbuje więc wykroić ludzi z innych gier mmo, gdzie się chodzi "swojom postaciom z fajersłordem". Hajs się musi zgadzać :)
--- Koniec cytatu ---
Ja też kiedyś biegałem z fajer-słordem, fajer-spire, ajs-hamerem itp :) zanim trafiłem na EVE a raczej zanim zmotywowałem się aby spróbować EVE bo o grze słyszałem już kilka lat wcześniej.
Podejrzewam, że większość graczy EVE także miała momenty w swojej 'karierze' że 'szczelała fajerbolem i biegała z fajer-słordem'.
Dlatego nie lubię dzielenia graczy na tych co się urodzili graczami EVE i resztę pokemonów, bo czegoś takiego nie ma.
Wszystko to kwestia zareklamowania produktu i zawsze znajdą się ludzie którzy się wkręcą.
[BU FU] Karas:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 24, 2015, 11:40:00 ---...
Podejrzewam, że większość graczy EVE także miała momenty w swojej 'karierze' że 'szczelała fajerbolem i biegała z fajer-słordem'.
--- Koniec cytatu ---
chyba TY... ja napierdaczalem salwami burtwymi najpierw NF1 potem POTBS. probowalem biegac w GW2 ale to jest pedalska rozrywka.
https://www.youtube.com/watch?v=HJHxU_QPD5c
Qlko1:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 24, 2015, 11:40:00 ---Ja też kiedyś biegałem z fajer-słordem, fajer-spire, ajs-hamerem itp :) zanim trafiłem na EVE a raczej zanim zmotywowałem się aby spróbować EVE bo o grze słyszałem już kilka lat wcześniej.
Dlatego nie lubię dzielenia graczy na tych co się urodzili graczami EVE i resztę pokemonów, bo czegoś takiego nie ma.
Wszystko to kwestia zareklamowania produktu i zawsze znajdą się ludzie którzy się wkręcą.
--- Koniec cytatu ---
Ja także biegałem z fajersłordem, mam za sobą kilka mniej lub bardziej znanych tytułów. I niestety w każdym z nich przeważała populacja pokemonów. Mongoł liczący sobie 10-15 wiosen, IQ między 40 a 60 - myślę, że wiesz o czym mówię. Po 4 czy 5 tytułach niosących zawód i rozgoryczenie, zniesmaczony znalazłem EvE.
Czy lubisz czy nie, graczy trzeba podzielić na cywilizowanych i troglodytów. Nie mówię, że jest to zawsze EVE vs reszta świata, jednak przyznasz, że EVE wiekszość umysłowych nielotów odrzuca. CCP miało zakusy by trochę tych graczy zgarnąć (grę się uprości, zrobi chodzenie po stacjach, picie razem w barze i inne pedalstwo).
Skąd te praktyki u CCP? Ano graczy-troglodytów jest po prostu dużo więcej. Więc i abonentów byłoby więcej. Okazało się jednak, że mimo kilku wykonanych kroków lojalni gracze odeszli, a troglodyci nie zostali wystarczająco zachęceni.
Nosum Hseebnrido:
Czy w SC będzie można używać Oculusa?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej