Forum Gry > Inne gry

EVE + Oculus VR = Valkyrie

<< < (11/19) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Rozumiem z tonu Twojej wypowiedzi ,że uważasz iż mało kto jest tym zainteresowany.
--- Koniec cytatu ---
Bo tak jest. Eve to internet spaceshipz a nie łażenie po stacjach. Jak bede chciał połazić po stacji sięgnę po coś co to daje

--- Cytuj ---Ja nie mówię o Bittervetach ani o ludziach którzy nie chcą więcej modułów bo nie otworzą dziesięciu klientów żeby farmić.
--- Koniec cytatu ---
Tacy mają albo sprzet który to dzwiga, albo są bociarzami którzy i tak jadą na niegraficznym kliencie i mają na to wyjebane.

--- Cytuj ---Ja mówią o ludziach którzy grają w EVE i o ludziach którzy mają PC i szukają ciekawej gry.
--- Koniec cytatu ---
Więc tą grę mają. Pod warunkiem że wydokują. naprawde jak ktoś woli gapić się w silikonowy tyłek i cycki swojego awatara to raczej pomylił gry

--- Cytuj ---stuff o SC
--- Koniec cytatu ---
Dwa słowa: Chriss Roberts. Tyle w temacie. Bez niego cały projekt mógłby mieć wynik podobny do Elite. Bez niego sporo ludzi dostając to co dostali do tej pory zarządało by zwrotu kasy osobiście lub przez prawnika

Filip Bonn:
Każdy ma swoje przemyślenia. Ja przedstawiłem swoje. :)
Tylko tak trochę ciekaw jestem ilu z tych co protestowali i protestują przeciw wchodzeniu po stacjach w Eve ściągnie i zainstaluje SC żeby zobaczyć jak to wygląda spaceship sim z chłodzeniem po stacjach.

Zgudi:

--- Cytuj ---Gracze chcą gry w której w której będą mogli polatać statkami, potem wyskoczyć do baru na stacji, potem wskoczyć w skafander szturmowca żeby postrzelać a na koniec dnia skoczyć do swojej kajuty i pobawić się w jej urządzanie. (...) Niemniej uważam że, rozwinięcie modułu chodzenia po stacjach w EVE a w przyszłości połączenie go z EVE
--- Koniec cytatu ---
Już próbowano to wprowadzać w EVE i skończyło się na tym, że musieli wycofywać się ze wszystkich planów i przepraszać community.

Moim zdaniem są 2 tego powody:
1. Za dużo starych graczy, którzy przez długie lata mocno zakrzepli w tym, czym obecnie jest EVE. Przykład: patrz post Dooma :D
2. CCP rozpoczęło od wprowadzenie kajut kapitańskich z masą irytujących bugów i gwałtownym wzrostem wymagań sprzętowych, co tylko utwierdziło starych graczy, że to zły pomysł.

Doom:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 24, 2015, 10:58:41 ---Już próbowano to wprowadzać w EVE i skończyło się na tym, że musieli wycofywać się ze wszystkich planów i przepraszać community.

Moim zdaniem są 2 tego powody:
1. Za dużo starych graczy, którzy przez długie lata mocno zakrzepli w tym, czym obecnie jest EVE. Przykład: patrz post Dooma :D
2. CCP rozpoczęło od wprowadzenie kajut kapitańskich z masą irytujących bugów i gwałtownym wzrostem wymagań sprzętowych.

--- Koniec cytatu ---
Ja żem jest stary gracz? lol Zapomniałeś jeszcze o:
3. po wprowadzeniu zabugowanego gówna, nie dali opcji innego widoku mówiąc wprost community "pierdolcie sie" bedzie jak chcemy (długo na tej pozycji nie wytrwali jak communnity zweryfikowało to głosowaniem portfelem >:D )

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 24, 2015, 10:56:55 ---Każdy ma swoje przemyślenia. Ja przedstawiłem swoje. :)
Tylko tak trochę ciekaw jestem ilu z tych co protestowali i protestują przeciw wchodzeniu po stacjach w Eve ściągnie i zainstaluje SC żeby zobaczyć jak to wygląda spaceship sim z chłodzeniem po stacjach.

--- Koniec cytatu ---
Ja pobiorę i zainstaluję SC jak wreszcie go wydadzą, i zapewniam Cię jeśli bedzie opcja nie instalowania tego modułu to na pewno z niej skorzystam

Qlko1:

--- Cytat: Doom w Marzec 24, 2015, 09:52:02 ---Widzisz Filip nie poszli na Kicstartera podejrzewam z jednego powodu. Bali się informacji ilu graczy realnie jest tym zainteresowanych, a jak duzy procent ma to w dupie totalnie, albo nie czeka na to na tyle aby cokolwiek za to płacić.

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że CCP doskonale zdawało sobie sprawę z tego ilu graczy jest tym zainteresowanych. Targetem dla tego debilizmu mieli raczej być ludzie którzy jeszcze w EvE nie grają i nie wiedzą co jest istotą EvE.

CCP stoi przed perspektywą nieuchronnego systematycznego spadku liczby graczy, próbuje więc wykroić ludzi z innych gier mmo, gdzie się chodzi "swojom postaciom z fajersłordem". Hajs się musi zgadzać :)

Edit:
Teraz przynajmniej ruszyli dupska i faktycznie naprawiają babole z przeszłości. Ktoś się w końcu zorientował, że lepiej trzymać przy swoich specyficznych abonentach niż szukać poklasku w szerszym gronie pokemonów.
Edit2:
Roberts mówi ludziom to co chcą słyszeć, ale to czy da ludziom to co usłyszeli to zupełnie inna para kaloszy.

Chodzenie po stacjach w EvE spotkałoby się z większym zrozumieniem gdyby nie to, że CCP głośno obiecywało wiele rzeczy (i poinformowało, że wyda na to kupę kasy) podczas gdy wiele kwestii związanych z mechaniką wymagało poprawy. A kiedy odtrąbili wielki sukces i ukazał się patch... okazało się, że to jest jakaś wersja wczesnazdupyalfa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej