Forum Gry > Inne gry
Kingdom Come: Deliverance
[WILD5] Gagat:
bardzo fajna gra. Ma jeszcze trochę bugów, ale i tak jedna z lepszych gier w jakie ostatnio grałem
Zgudi:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Luty 19, 2018, 22:19:39 ---bardzo fajna gra. Ma jeszcze trochę bugów, ale i tak jedna z lepszych gier w jakie ostatnio grałem
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś mógł rozszerzyć co zaliczasz na plus co na minus, byłoby miło ;)
[BU FU] Karas:
wystarczy przeczytac recke, chocby na gry-online. z tego co gagat ciagle przynudza na TSsie, to gra naprawde moze byc fajna. ma sporo mozliwosci interakcji, sporo ciekawej fabuly i dosc trudny system walki, a wszystko bardzo klimatycznie osadzone w epoce. Tylko, ciagle bugfield. Ja osobiscie czekam na jakas pozniejsza wersje.
[VIDE] Herezja:
Ktoś z grających w Kingdom-a miał może do czynienia z naszą rodzimą produkcją Gloria Victis i mógłby te dwie gry porównać?
Podobny typ tak walk jak i rozwoju postaci, czasy ala średniowiecza itd.
Pokusi się ktoś o to?
[SHCK] Red Ichosira:
Niee ale również polecam Kingdoma. Ludzie narzekają na optymalizację a ja na swoim starym blaszaku (i5 6400/1tb HDD/ 8gb Ram/GTX 950 od MSI) na sredniowysokich detalach stabline 40-45 fps. Dla porównania assasyna Origins przy podobnych ustawieniach mialem 20-25 fps. Fakt gierka ma troche bugów, ale duzy patch który ma to ponaprawiać ma wyjść do dwóch tygodni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej