Eve Online > NoobGarten
Pytanie o GTC
MuadDib:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 20, 2014, 10:00:12 ---A nielegalnie - bardzo łatwo wyłapać bana, więc nawet o tym nie myśl.
--- Koniec cytatu ---
Gdyby mozna bylo latwo wylapac bana 1/3 kont w grze byloby nieaktywnych.
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Isengrim:
Jeden rajd po Allegro i kilka banów udało się załatwić. >:D
Sindione:
a jeszcze taka hipotetyczna sytuacja: przy zakupach przez account managment, uzywana jest lokalizacja do okreslenia cen i waluty. kozystajac z ip zlokalizonawego w usa, mozna kupic za dolary, a nie ojro. co na to ccp? oni nic nie traca, nam zostaje wiecej w kieszeni, obie strony sa zadowolone. a eula? - tak wiem, kombinuje, ale nie bylbym polakiem gdybym nie kombinowal zeby cos zostalo w kieszeni ;)
Wysłane z xmp
Azotox:
Od kiedy skończyła się promocja na Originie, kupuję GTC na GreenManGaming:
http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/mmos/eve-online-60-day-time-card/
często mają zniżkę 20 lub 25% po wpisaniu kodu z vouchera na głównej stronie greenmangaming.com, i 10 centów od każdego GTC można wykorzystać przy kolejnych zakupach.
Płacę kartą, innych metod nie sprawdzałem.
Oferta trochę gorsza od Amazonowej, ale nie trzeba się gimnastykować z adresem. CCP pewnie nie dba o to skąd jest kod, ale nie wiem jak na to patrzy Amazon.
Sindione:
z amazonem jest taki "problem" ze przy rejstracji, podaje sie karte, a z karta jest zwiazany billing address, ktory musi byc z us. trudno kupic chyba karte prepaid (jak w bzwbk) amerykanska na amerykanski adres :) a ceny te same jak po proxy usa. tylko ccp logowanie z innyj ip moze uznac jako account sharing...
Wyslane z xmp
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej