Forum Gry > Inne gry

Robocraft (Alpha)

<< < (2/4) > >>

Ptysiu:
Heh, pograłem trochę i chyba większy fun sprawia budowanie tych pojazdów niż walka :). Ale zajmuje mało miejsca na dysku i ogólnie cała gra sprawia raczej sympatyczne wrażenie.

Skaza:

Również potestowałem i muszę przyznać, że zapowiada się bardzo ciekawie. Sposób rozgrywki przypomina World of Tanks lub MechWarrior Online, ale tutaj możemy samodzielnie zbudować pojazd. I przyznam, że właśnie to budowanie, testowanie swojego wynalazku, kombinowanie i wprowadzanie poprawek, sprawia sporo frajdy. Jestem ciekaw, jak będzie rozwijał się ten projekt.

Ptysiu:
http://robocraftgame.com/important-servers-feeling-the-strain/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=important-servers-feeling-the-strain

--- Cytuj ---We had a surprise HUGE influx of new users due to some viral mentions mainly in Poland.
--- Koniec cytatu ---

Popsuliśmy serwer :(

Skaza:

Rzeczywiście, podczas zabawy spotkałem mnóstwo polaków. Ale zauważyłem, że bardzo lubimy darmowe gry. I tutaj przypominają mi się pierwsze dni TERA, po przejściu na system F2P. Inwazja polaków i nieco mniejsza grupa rosjan praktycznie zdominowała dwa serwery PVP.

Egnos:
No cos tam pisali ze mieli tylko 100 miejsc na serwie a teraz w ciagu kilku dni juz musieli zwiekszyc do 500, pozniej do 1000 i ciagle malo : P zreszta zlikwidowali chat ogolny z wzgledu na jednostajny spam polakow, zaczelo to troche przypominac local w jita : P

--- Cytuj ---Our chat system has gone crazy and you can’t understand what people are saying as it all moves past so quickly and everyone is speaking a different language.
--- Koniec cytatu ---
A co jeszcze powiem, premium bardzo podobne do tego z wota kosztuje jakies 10 zl na miesiac
Gdy zobaczyli ile osob kupuje premium podniesli cene 3x :P

Jak by cos to ten smiesznodziwny koles robi tutoriale http://www.youtube.com/channel/UC_OJgXaWTpXppvyB9eOJaaA?feature=g-subs-u

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej