Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Dzicy Alkoholicy – dyskusja
GlassCutter:
My się nie chwalimy zgankowanymi raciarkami albo ubitymi statkami pod czujnym okiem wydokowanych/zrzuconych carrierów. Spuszczasz się zgankowanym ishtarem i staberkiem, to nie dziw się że dostałeś pod nos faktyczny obraz poprzednich 2 dni. Napisz jeszcze 'shit fit', tak jak napisali na localu gdy straciłem poprzedniego ;)
--- Cytuj ---Proszę cie nie pisz o jakiś cepach czy tym co wystawia FCON, bo nie chodzi o nich tylko o to co wystawia CBC przeciwko wam.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak mam się odnieść do spierdalanda trwającego cały dzień, a następnie jednej pojedynczej akcji złapania 3 z nas nas na baita. Pogratulować? Czego? Jak mamy 7+ to siedzicie na stacji :(
Btw. nikogo nie obchodzi jakie masz ticki na wallecie, serio. Fit maszków zainteresuje mnie jak będę lootował pole, kompleksy masz że powtarzasz to za każdym razem?
[-CBC-] Eltor Altol:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 02, 2014, 11:26:37 ---M
Btw. nikogo nie obchodzi jakie masz ticki na wallecie, serio. Fit maszków zainteresuje mnie jak będę lootował pole, kompleksy masz że powtarzasz to za każdym razem?
--- Koniec cytatu ---
Nie, bawi mnie to że nie boje się stracić statku za 4b a wy uciekacie takim gównem, nie wiem kto siedział w stacji od nas, bo nasza aktywność zaczyna się około 18 i jak widać gdy było już po 18 od razu zrobiliśmy flotę. Jakoś mi się nie wydaje że kiedy kol wiek będziesz lootował jakiego kolwiek macha CBC.
Nie widzę sensu przepychania się na forum, niech Yarrr wystawi swoją flotę bo jak mi się wydaje to z jednego korpa nie uda wam się zebrać minimum 15 osób a my wystawimy naszą flote CBC i zobaczymy jak to wyjdzie.
Okropniak:
--- Cytat: [-CBC-] Eltor Altol w Lipiec 02, 2014, 11:47:18 ---...a my wystawimy naszą flote CBC i zobaczymy jak to wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---
mówisz że znowu 50 osób?
ale - macie liczby to korzystacie - kto wam broni.
Ludzi śmieszy tylko to że potem plujecie się jak szczerbaty na suchary że wam hosty odbijają do dziury.
--- Cytat: [-CBC-] Eltor Altol w Lipiec 02, 2014, 11:47:18 ---Nie, bawi mnie to że nie boje się stracić statku za 4b a wy uciekacie takim gównem
--- Koniec cytatu ---
Nawet rzeczone "gówno" żal tracić na rzecz ludzi którzy bez przewagi się nie ruszą.
Nie zawsze się z Sokole zgadzam ale tym razem jest dokładnie tak jak napisał - przy tych samych liczbach nie walczycie, przy większych też nie bo przecież straszno jakoś - ale za to blob - z logistykami, bonusami itp, jak najbardziej...
Dobrze że ludzie wczoraj screeny zrobili - jak to odważnie stanęliście w 40 czy 50+ na dziurze, obańkowaliście ją z każdej strony bo strach przecież... cholera wie co z niej wylezie?
ech...
GlassCutter:
--- Cytat: [-CBC-] Eltor Altol w Lipiec 02, 2014, 11:47:18 ---Proszę cie nie pisz o jakiś cepach czy tym co wystawia FCON, bo nie chodzi o nich tylko o to co wystawia CBC przeciwko wam.
--- Koniec cytatu ---
Skoro piszesz w wątku Dziczy to postuj jak to pojechaliście tymi machami dzikie cepy, wtedy twoja prośba będzie miała sens.
[-CBC-] Eltor Altol:
--- Cytat: Okropniak w Lipiec 02, 2014, 12:07:54 ---mówisz że znowu 50 osób?
ale - macie liczby to korzystacie - kto wam broni.
Ludzi śmieszy tylko to że potem plujecie się jak szczerbaty na suchary że wam hosty odbijają do dziury.
Nawet rzeczone "gówno" żal tracić na rzecz ludzi którzy bez przewagi się nie ruszą.
Nie zawsze się z Sokole zgadzam ale tym razem jest dokładnie tak jak napisał - przy tych samych liczbach nie walczycie, przy większych też nie bo przecież straszno jakoś - ale za to blob - z logistykami, bonusami itp, jak najbardziej...
Dobrze że ludzie wczoraj screeny zrobili - jak to odważnie stanęliście w 40 czy 50+ na dziurze, obańkowaliście ją z każdej strony bo strach przecież... cholera wie co z niej wylezie?
ech...
--- Koniec cytatu ---
Daj mi gdzie my tam byliśmy chodź jeden screeny z tym że było to CBC?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej