Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Dzicy Alkoholicy – dyskusja

<< < (3/7) > >>

Joker Josef:
[-CBC-] Hairpins Blueprint zapraszam na pvp pewnie po 2 minutach będziesz już szkolił spierdalanie 5 a nawet skilla nie będziesz musiał wrzucać ...

Gaunt:

--- Cytat: [DZ1CZ] Joker Josef w Czerwiec 27, 2014, 07:59:12 ---[-CBC-] Hairpins Blueprint zapraszam na pvp pewnie po 2 minutach będziesz już szkolił spierdalanie 5 a nawet skilla nie będziesz musiał wrzucać ...

--- Koniec cytatu ---

hahahaha

POTYCZKA KERBIRÓW : D

Theronth:

--- Cytat: [DZ1CZ] Joker Josef w Czerwiec 27, 2014, 07:59:12 ---[-CBC-] Hairpins Blueprint zapraszam na pvp pewnie po 2 minutach będziesz już szkolił spierdalanie 5 a nawet skilla nie będziesz musiał wrzucać ...

--- Koniec cytatu ---
Daj mu najpierw skończyć Machariel Anchoring na IV.

Okropniak:

--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 27, 2014, 10:08:46 ---
hahahaha

POTYCZKA KERBIRÓW : D

--- Koniec cytatu ---

kerbirów... a to ciekawe bo wszyscy skupiający się na kerbirzeniu i zarabianiu kasiory jak tylko wyjdzie ich nastawienie odchodzą gdzie indziej.

za 06.2014
http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&view=kills&plt_id=2331005&m=6&y=2014
lossy
http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=2331005&view=losses&m=6&y=2014

ah - ok, już wiem skąd wywnioskowałeś o tym kerbirzeniu. Przecież jest jedna sztuka Venture stracona, jak nic kerbir pełną gębą. przecież prawdziwy PVP nie zarabia kasy na nowe statki nie?
Bo przecież on jest już od 2014/02/07 w grze - gdzie mu tam do pro pvp, kerbir jak nic prawda?

ech.. ludzie - ogarnijcie się trochę. Co kogo nie zobaczą to beczą że "kerbir kerbir", dla takich każdy jest noobem po wsze czasy, a zerknąć na kb to już nie łaska bo ciężko i myśleć trzeba?...

Joker Josef:
Okro dzięki za pomoc, ale ja tu próbowałem jakąś bitkę wybajcić, a tak wszyscy się boją teraz i temat spalony ....

Mimo to jak zmienicie pieluchomajtki to zapraszam ;) 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej