Eve Online > Wsparcie techniczne

Win 8.1 i nie działająca Evka

<< < (7/15) > >>

Proxima Alland:
Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś dało się wy... cały bios i wgrać sobie nowy... Już się nie da?

Doom:
Zależy od sprzetu, ale generalnie w wiekszości urzadzeń w których mozesz to zrobić nikt nie bawi się w tego typu blokady

Proxima Alland:
Ale to już jest kurewstwo. Sorry, ale muszę to nazwać po imieniu. Dajcie mi producenta bym wiedziała czego nie polecać i nie kupować. Korzystam z windy ale ze świadomością, że mam wybór... Masakra.

Soulscream:

--- Cytat: Proxima w Grudzień 30, 2013, 12:56:25 ---Ale to już jest kurewstwo. Sorry, ale muszę to nazwać po imieniu. Dajcie mi producenta bym wiedziała czego nie polecać i nie kupować. Korzystam z windy ale ze świadomością, że mam wybór... Masakra.

--- Koniec cytatu ---

Ze swoich doświadczeń wiem, że można kupić laptopa bez systemu. Zazwyczaj są tańsze albo mają preinstalowanego dziwnego linuxa.

Proxima Alland:
Wiem, że można.
Ale jakim prawem, ktokolwiek zakłada taką blokadę? To komputer produkowany przez Microsoft? To by się dało jeszcze zrozumieć. W innym wypadku powinno się napisać, wielkimi literami "Windows os only".
Poza tym, jak bym chciała być więźniem jednego systemu, to bym sobie kupiła Mac'a. PC to PC....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej