Eve Online > Wsparcie techniczne

Win 8.1 i nie działająca Evka

<< < (4/15) > >>

Doom:
Wymiana dysku to tylko 2-3 stówy...
Mam też znajomego który jak ostatnio gadaliśmy pracował w serwisie min obsługującym gwarancje asusów, zapytam czy jest w stanie coś poradzić, daj tylko znać na priv co to za model i na czym polega to ścierwo w biosie

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Grudzień 27, 2013, 19:15:38 ---Wymiana dysku to tylko 2-3 stówy...
Mam też znajomego który jak ostatnio gadaliśmy pracował w serwisie min obsługującym gwarancje asusów, zapytam czy jest w stanie coś poradzić, daj tylko znać na priv co to za model i na czym polega to ścierwo w biosie

--- Koniec cytatu ---
Poszło PW

Soulscream:
Windows 7 jest wolniejszy od 8. Technicznie rzecz biorąc kafelkarz 8 jest dobry jak masz LCD z touchpadem :).

ManganMan:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 28, 2013, 02:07:44 ---Windows 7 jest wolniejszy od 8. Technicznie rzecz biorąc kafelkarz 8 jest dobry jak masz LCD z touchpadem :).

--- Koniec cytatu ---
Mój lapek się niestety kwalifikuje :/
Ja tam się cieszę że mojemu tacie wgrałem Sevena do jego lapka bo wcześniej miał XPka, a to jak wiadomo lada moment padnie support etece...

Goomich:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 28, 2013, 02:07:44 ---Windows 7 jest wolniejszy od 8.

--- Koniec cytatu ---

W czym?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej