Eve Online > Dyskusje ogólne

To co było, a nie jest i już za tym nie tęsknimy

<< < (5/10) > >>

Dheedee:
Heh... już jakiś czas temu wywaliłem do kosza stare bmki probowe. Tak kiedyś skanowanie było tak przyjemne jak wycieranie pupy papierem ściernym...

Sir Falo:
Dla mnie najgorsze było właśnie wart to 15Nm, a to powodowało, że trzeba było załatwiać BMki z całego regionu/ow... Kopiowanie nie wszystkie BMki na raz, ale chyba 5 max +lag do tego.

A z fajnych rzeczy,  rakiety swojego czasu nie przelatywaly przez obiekty tylko je omijają. Można się było schować za wielkim roidem i chwila wytchnienia :)

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

Goomich:
Na początku dało się kopiować wszystkie na raz, ale to wyłączało klienta na godzinę, czy pięć.

SokoleOko:
Parę dni temu jakiś typ z mojego ally wrzucił na aliansowy market ofertę na sprzedaż pakietów BM-ek dla danych regionów... :oldschool:

Xeovar:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 11, 2014, 10:48:01 ---Parę dni temu jakiś typ z mojego ally wrzucił na aliansowy market ofertę na sprzedaż pakietów BM-ek dla danych regionów... :oldschool:

--- Koniec cytatu ---

Tyle ze teraz to pewnie bardziej przydatne - tacticale, scoutspoty itp a nie 500 instasów na cały region... kurwa jak ja kochałem się przeprowadzać gdzieś, pierwsza rzecz to 3 dni kopiowania bmek...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej