Śmietnisko > Flamewar

Odp: Czy granie w EvE to strata czasu?!

<< < (6/8) > >>

Dux:

--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 11:21:45 ---Dux: Nie mam siły myslec nad tym co wpisac tam bo jakies id, ch.. muje chca by sie logowac,,;/ .. w pracy jestem, ale z tego co widziałem u innych to nie ma szału a i tak kazdy byłby wstanie mnie dopasc.  ;D

--- Koniec cytatu ---

A na spamowanie postami w wątku masz siłę i czas? Chyba raczej rzeczywiście powód jest taki, że ów char, który ma tak mało SP po roku gry i ciągle dostaje po dupie, po prostu nie istnieje.

Proxima Alland:
Kusi mnie bardzo, żeby coś napisać, ale nie będę karmiła Trola.

Gra nie dla ciebie. Ok. Nikt tu nie będzie przeżywał tego, że nie chcesz, nie umiesz, nie masz dość czasu, cierpliwości, IQ, czego tam sobie chcesz na EVE i spoko. Jest masa bardzo fajnych, innych gier. Też ze statkami, też z fajnymi mgławicami itp. Latasz tam, strzelasz, ulepszasz statek. Tylko jest to gra bardziej w stylu Arcade, PVP FPS TPP. BF4 w kosmosie. A chyba o to ci chodzi.
Każdy w życiu ma taką rozrywkę jaką lubi. Jeden robi sudoku inny chodzi na siłkę a jeszcze inny na basen. 

Powodzenia w szukaniu gry dla siebie!

EOT

Centurion:
Ić grać w wojna, ta gra być za trudna dla ty i twoja mósg.

Marek28:
Centurion: No tak ja próbuję zrozumieć cos a ty to juz wiesz...   ???

FITTIpalti:
Nic nie czytaj... ja nie znam angielskiego i jakoś latam, nie słuchaj też centralowych mądrości bo to astatnie miejsce gdzie usłyszysz coś mądrego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej