Eve Online > Przedpokój
"Lower your shields and prepare to be boarded. Resistance is futile"
Okropniak:
--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 16, 2013, 00:49:34 ---
--- Koniec cytatu ---
popłakałem się :)
Gustlic:
Latam w milicji od jakiegoś tygodnia może póltorej, poprzednio latałem w WH-space i powiem że jest spora różnica, a 80% ostabowanych frejek możemy między bajki włożyć. Fakt że walczy się gównoshipami, ale pvp jest całkiem przyjemne. Null pvp jeszcze nie próbowałem na szerszą skalę (nie licząc wypadów z WH do null ale to chyba nie to samo), więc nie będę porównywać, aczkolwiek mogę również się przyczepić że w null lata sporo t3 na nullifierach i cepów - nooby bo mi w bańki nie wpadają i nie chcą się bić (oczywiście był to sarkazm odnośnie ostabowanych frejek).
Także póki co podzielam opinię Qlko w tej kwestii - LS i Null się po prostu różnią. Jednym odpowiada to drugim tamto, co nie znaczy że jedno jest lepsze w jakimś tam stopniu od drugiego.
GlassCutter:
--- Cytat: qlko1 w Grudzień 16, 2013, 10:06:35 ---A małe gangi? Zazwyczaj jak wylatujemy z WH do pierwszego systemu 0.0 to:
1. Leci blob
--- Koniec cytatu ---
Gdzie Ty bloba widziałeś Oo? Ja wiem że ta opinie pokutuje w Exiled, ale bądźmy szczerzy od 5 miesięcy jak jesteśmy w tym ally to jedyne kto nas próbował blobować to kamperzy z WH :P
[BU FU] Karas:
--- Cytat: qlko1 w Grudzień 16, 2013, 10:06:35 ---...
A małe gangi? Zazwyczaj jak wylatujemy z WH do pierwszego systemu 0.0 to:
1. Leci blob
2. Cały region dostaje intel i wszyscy zabijają się o wlot do stacji.
3. Jedyne co walczy to raciarki... o ile nie pkt 2.
...
--- Koniec cytatu ---
zapraszam do curse i okolic: ]
Azbuga:
Sokół - w każdym temacie zaczynasz pierdolenie o tym jakie to null jest pro a low na wózkach :) przestaje lubić czytać twoje posty :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej