Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (7/429) > >>

Goomich:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 16, 2013, 14:40:28 ---No to tak jak N3 zostało stworzone tylko po to by zabić GRRR GOONS. Jedna i druga strona się błaźni.

--- Koniec cytatu ---

Internet spaceships srss bsnss.

ManganMan:

--- Cytat: Horb w Grudzień 16, 2013, 12:11:17 ---Może rozważ nie bycie tempym chujem dla ludzi spoza korpa to problem zniknie?

wymoderuj swojego posta kolego a tempych hujow to wiesz gdzie sobie mozesz poszukac...

--- Koniec cytatu ---

Wyczuwam coś...  :P

--- Cytat: Sekretarka ---- Panie Prezesie, jakiś petent prosi o miesiąc urlopu...
--- Koniec cytatu ---

Naicinh:
A c0ffin plusik widze z initami i goonami, niedlugo jescze dojdzie pewnie + z testami. Latacie we flotach 3 razy wiekszych niz te ktore atakujecie ;D...cos mi to przypomina...chyba wtedy bylem pod stacja w artyloki w T-8, czy stajecie sie tym co nienawidziliscie jeszcze 3 miesiace temu? ;). A tak na powaznie to + macie na dluzej czy tylko na jedna akcje?

Xeovar:

--- Cytat: Naicinh w Grudzień 16, 2013, 18:12:15 ---A c0ffin plusik widze z initami i goonami, niedlugo jescze dojdzie pewnie + z testami. Latacie we flotach 3 razy wiekszych niz te ktore atakujecie ;D...cos mi to przypomina...chyba wtedy bylem pod stacja w artyloki w T-8, czy stajecie sie tym co nienawidziliscie jeszcze 3 miesiace temu? ;). A tak na powaznie to + macie na dluzej czy tylko na jedna akcje?

--- Koniec cytatu ---

Niestety aż do końca... naszego lub N3. Co jednak mam nadzieję będzie wcześniej niż później :P

Naicinh:
Jak to niestety? Nie przybijacie sobie piątek po udanym meczu? Aż się dziwie ze ludzie się jeszcze potrafią emocjonowac eve,tu każdy już z każdym każdego...za trzy miech będziecie z NC. goonow lac

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej