Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (48/429) > >>

Naicinh:

--- Cytat: Yogos w Styczeń 03, 2014, 22:22:29 ---lol taki cynojammer to straszna sprawa, musisz wyleźć z cariera i wejść w coś mniejszego - moje kondolencje

--- Koniec cytatu ---
Powiedzial czlonek GBT, korporacji co to nie wie czym jest statek kosmiczny :-X, c0ven na pewno by wskoczyl ja?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Koszyk w Styczeń 03, 2014, 13:31:59 ---CIA C0venu  XD
Z założenia każda flota ma ze 2-3 szpiegów na pokładzie . Żadne to osiągnięcie, jak by tak to całe CIA jakieś tytany ukradło albo jakiś corp hangar opierdoliło  to było by coś.

--- Koniec cytatu ---
Corp hangary opierdalamy na codzien, tytana faktycznie nigdy nikomu nie ukradlismy :( Ale kiedys dostalismy kilka w prezencie, wierz sobie albo nie. Latwiej sie dziala bez rozglosu, kiedys jak "sie skonczy ten server", i wszyscy beda mieli na wszystko wyjebane, to opublikuje takie logi, ktorych nie widzial nikt oprocz mnie, zakalve i CEO kilku najwiekszych sojuszy w tej grze, i po ktorych publikacji bylibysmy tak znienawidzeni, ze pewnie dano bysmy nie istnieli. Dyskrecja to sprawa podstawowa, i nikt aie nie bedzie wypruwal na tym forum tylko po to, zeby udowodnic cos kilku szczekaczom. Ale wiedz, ze w dupie byles i gowno widziales, a teraz sio naciskac f1.

Soulscream:

--- Cytat: Naicinh w Styczeń 03, 2014, 23:13:54 ---Powiedzial czlonek GBT, korporacji co to nie wie czym jest statek kosmiczny :-X, c0ven na pewno by wskoczyl ja?

--- Koniec cytatu ---

27 dni w PL ? Naprawdę głośno szczekasz jak na szczeniaka. Ty chcesz coś komuś udowodnić ? :D

Naicinh:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 03, 2014, 23:29:32 ---27 dni w PL ? Naprawdę głośno szczekasz jak na szczeniaka. Ty chcesz coś komuś udowodnić ? :D

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego uwazasz ze to co pisze ma zwiazek z tym ze jestem w PL od 27dni? Szkoda ze nie widziales forum c0venu jak mialem dostep. Kto jak kto ale ty o "glosnym sczekaniu na forum" nie powinienes nikogo pouczac, odgrzeb swoje stare posty z centrali i evo ok?

Soulscream:

--- Cytat: Naicinh w Styczeń 03, 2014, 23:37:35 ---Dlaczego uwazasz ze to co pisze ma zwiazek z tym ze jestem w PL od 27dni? Szkoda ze nie widziales forum c0venu jak mialem dostep. Kto jak kto ale ty o "glosnym sczekaniu na forum" nie powinienes nikogo pouczac, odgrzeb swoje stare posty z centrali i evo ok?

--- Koniec cytatu ---

Przypominasz mi takich jednych co im sojusz rozwiązano i mieli plany podbicia całego 0.0 :). A swoją drogą ja wiem co pisałem i jak pisałem. Jak tego nie widzisz dlaczego tak pisałem to no cóż. Dużo nauki przed Tobą młody padawanie :).

p.s wciśkaj f5 częściej :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej