Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Anthar:
Mikker dal sobie spokoj z mainem, renci u PL i iski zarabia na tytka.
Mikker:
--- Cytat: Anthar w Kwiecień 26, 2014, 13:44:44 ---Mikker dal sobie spokoj z EVE, gra w War Thundera i grinduje jety.
--- Koniec cytatu ---
Zagladam czesto na centrale kb i inne stronki patrzac co sie dzieje ( to silniejsze odemnie ) ale sie nie udzielam , nie mozna miec ogolnego pojecia co sie dzieje czytajac tylko forum.Moja pozycja jest taka ze kibicuje wszystkim polskim korpom/alliansa w grze.
Fajnie ze coven nadal zbiera 40+(-) ludzi do gangow.Co do barykadowania eso to majac 100 do walki na codzien moze by mogli uprzykrazyc mocno podbijanie eso.A tak to mozna wycofac sie do stain podgryzac okolice , rekrutowac i czekac na zmiane wiatrow co sie zdaza periodycznie.Kto wie czy grindowanie eso/ps nie wyrzadzi wiecej szkod niz aktywny opor (duza szansa ze niektorzy sie wypala na takim czyms).
Pozdrowionka dla wszystkich z ktorymi(i przeciw) latalem.Nie zapomnijcie ze piatek i sobota to czas na zalewanie robaka :)
Gaunt:
--- Cytat: Mikker w Kwiecień 26, 2014, 14:11:40 ---Zagladam czesto na centrale kb i inne stronki patrzac co sie dzieje ( to silniejsze odemnie ) ale sie nie udzielam , nie mozna miec ogolnego pojecia co sie dzieje czytajac tylko forum.Moja pozycja jest taka ze kibicuje wszystkim polskim korpom/alliansa w grze.
Fajnie ze coven nadal zbiera 40+(-) ludzi do gangow.Co do barykadowania eso to majac 100 do walki na codzien moze by mogli uprzykrazyc mocno podbijanie eso.A tak to mozna wycofac sie do stain podgryzac okolice , rekrutowac i czekac na zmiane wiatrow co sie zdaza periodycznie.Kto wie czy grindowanie eso/ps nie wyrzadzi wiecej szkod niz aktywny opor (duza szansa ze niektorzy sie wypala na takim czyms).
Pozdrowionka dla wszystkich z ktorymi(i przeciw) latalem.Nie zapomnijcie ze piatek i sobota to czas na zalewanie robaka :)
--- Koniec cytatu ---
wal sie Mikker <3 :- D dalej w serduszku mam troche jezusowego ciepełka dla Ciebie
pochwal sie w co grasz to może sie spotkamy na innym gridzie
Mikker:
--- Cytat: Gaunt w Kwiecień 26, 2014, 14:16:00 ---wal sie Mikker <3 :- D dalej w serduszku mam troche jezusowego ciepełka dla Ciebie
pochwal sie w co grasz to może sie spotkamy na innym gridzie
--- Koniec cytatu ---
Pochwalilem sie juz wyzej.Gdzie filmik gaucik?Obejzalbym sobie.
mpp:
--- Cytat: Mikker w Kwiecień 26, 2014, 14:11:40 ---Zagladam czesto na centrale kb i inne stronki patrzac co sie dzieje ( to silniejsze odemnie ) ale sie nie udzielam , nie mozna miec ogolnego pojecia co sie dzieje czytajac tylko forum.Moja pozycja jest taka ze kibicuje wszystkim polskim korpom/alliansa w grze.
--- Koniec cytatu ---
szkoda tylko, ze daleś sobie spokoj z eve liczylem wtedy na fajna zabawe po czym nie nie mowiac jak zwykle wydymałeś wszystkich w dupala i odzywasz się po roku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej