Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (41/429) > >>

Naicinh:

--- Cytat: WhiteCat w Styczeń 02, 2014, 22:49:43 ---Wiem co widzę, a problemów ze wzrokiem jeszcze nie mam

--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi mi o sov war tylko o brawle pomiedzy, ale tego pewnie tez nie widzisz bo zamiast we flocie szpiegujesz dla c0venu  ;D

WhiteCat:

--- Cytat: Naicinh w Styczeń 03, 2014, 00:15:43 ---Nie chodzi mi o sov war tylko o brawle pomiedzy, ale tego pewnie tez nie widzisz bo zamiast we flocie szpiegujesz dla c0venu  ;D

--- Koniec cytatu ---
Ja nic nie szpieguję, lol zerknij na kb.
Ty chyba jesteś jedyny na całą Waszą koalicję, który przylatuję po "good fights"
Przylećcie subcapsami, wtedy powalczymy na równi. Oh wait, sami się przyznaliście, że w taki sposób nie wygracie v0v

EDIT
Znalezione w internetach

--- Cytat: Batolemaeus ---I've noticed C0VEN people reshipping multiple times in the last days. I'd check the kb, and see several of their people who died three times in the same fight and reshipped. Gotta give them credit, that's dedication.
--- Koniec cytatu ---
http://www.reddit.com/r/Eve/comments/1u8zch/n3_hallowed_f4r2q_station/

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Naicinh w Styczeń 02, 2014, 20:05:51 ---Taki wywiad jak CIA Leppera...

--- Koniec cytatu ---
Jestes zwyklym gruntem w blobie PL/BOB lol, a wypowiadasz sie na temat wywiadu c0venu jakbys cos o nim wiedzial :P To, ze coven sie nie chwali na lewo i prawo osiagnieciami swoich szpiegow swiadczy tylko o tym, ze potrafia trzymac jezyk za zebami, bo bez rozglosu latwiej jest knuc. A wywiad maja bardzo rozbudowany jak na sojusz tej wielkosci, i bardzo ceniony przez sojusznikow, a przez wrogow znienawidzony od lat. O czym sie nigdy nie przekonasz, bo wolisz naciskac F1 w anonimowym blobie, a Twoje dowodztwo nigdy nie wtajemniczy cie w zadne pikantne szczegoly prowadzonych operacji, jestes im potrzebny jako zolniezyk w mundurze ktory sie jara tickerem, i to wszystko.

Swoja droga nie rozumiem ludzi, ktorzy graja w ta gre w ten sposob, skoro juz spedza sie czas nad EVE to czlowiek chyba oczekiwalby jednak czegos wiecej, niz A. Poleciec bezmyslnie na bloba w gronie ludzi, ktorych sie w wiekszosci nie zna i nie lubi, B. Potrolowac na forum. To troche jak lizanie cukierka przez papierek, EVE daje przeciez taka mase mozliwosci... Gdybym mial czas na gre to napewno nie spedzalbym go w ten sposob.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 03, 2014, 08:37:03 ---EVE daje przeciez taka mase mozliwosci... Gdybym mial czas na gre to napewno nie spedzalbym go w ten sposob.

--- Koniec cytatu ---

Każde MMO daje dużo możliwości... tylko czas :-).

Naicinh:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 03, 2014, 08:37:03 ---werds...
--- Koniec cytatu ---
Ja nie rozumiem jak mozna byc w c0venie, albo jak mozna sie jarac szpiegowaniem albo kopaniem albo marketem albo posami albo czajeniem sie w cloaku przez godziny czekajac na indyka...kumasz o co chodzi? Kazdy gra tak jak lubi, a ja lubie sie powhorowac sie na killmaile oraz wytrzec d... c0venem od czasu do czasu. Na sczescie bylem w twoim alajansie i wiem jak dziala, jak sobie siedzice na lobby, jakie macie dramki o posy, jakie macie floty, jakiego super jabbera, ze Xeo ma cala kase i tytany i ze nigdy nikomu nie odda, ze macie Sculo i Dila. Mnie wystarczy jak znam 2-3 osoby i posiedze 3-4 godziny dziennie we flocie, bardzo mi pasuje ze jestem gruntem. Poza tym naciskanie F1 jest takie 2013 ;D

Eddito:
Jakies dredziki spadly waszym overlordom, szkoda ze tak ceniony wywiad nie zadzialal tym razem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej