Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (399/429) > >>

[WILD5] Sheridan Philips:
Zawsze myślałem że nie ma nic gorszego niż kac. I wtedy przeczytałem posty Majoka. Alice zrozumiem, zwykły troll. Azella zrozumiem, w końcu jego alians odnosi sukcesy, więc ma prawo mieć ten czy inny ton. Ale Majok, z całym szacunkiem - nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie. Gadacie o tych goonsach, jak to c0ven i inne ruskie się zpeciły. Ale goonów nie widać, bijemy ich rentów, więc troszku to z dupy argument. Jesteśmy z każdej strony otoczeni hostami, a mimo to podejmujemy walkę która pewnie jak zwykle skończy się powrotem do Stain.  Macie tam lekko 3 alianse, plus altcorp NC. i narzekasz że DMNA 'blobuje' Was? Jeżeli 10 osób to blob, to chłopaku nie widziałbym Ciebie w takiej walce jak np. HED.

Koszyk:
Alt corp NC. ? Masz na myśli ten 150 osobowy sojusz, co to lata se na roamy i kamip jakiś tam wasz gejt?
Kurde z kim to trzeba gadać żeby tam alta wsadzić bo na forum nic nie ma. Dziwne znalezienie tylu altów wydawać by się mogło nie pozwala na konspiracje a tu taka niespodzianka.

WhiteCat:

--- Cytat: Koszyk w Marzec 18, 2014, 17:54:57 ---Alt corp NC. ? Masz na myśli ten 150 osobowy sojusz, co to lata se na roamy i kamip jakiś tam wasz gejt?
Kurde z kim to trzeba gadać żeby tam alta wsadzić bo na forum nic nie ma. Dziwne znalezienie tylu altów wydawać by się mogło nie pozwala na konspiracje a tu taka niespodzianka.

--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi o Vanguard tylko typów z Nullsec Ninjas (alty PL/NC.)

Majok:

--- Cytat: Sheridan w Marzec 18, 2014, 17:30:46 ---Zawsze myślałem że nie ma nic gorszego niż kac. I wtedy przeczytałem posty Majoka. Alice zrozumiem, zwykły troll. Azella zrozumiem, w końcu jego alians odnosi sukcesy, więc ma prawo mieć ten czy inny ton. Ale Majok, z całym szacunkiem - nie powinieneś się wypowiadać w tym temacie. Gadacie o tych goonsach, jak to c0ven i inne ruskie się zpeciły. Ale goonów nie widać, bijemy ich rentów, więc troszku to z dupy argument. Jesteśmy z każdej strony otoczeni hostami, a mimo to podejmujemy walkę która pewnie jak zwykle skończy się powrotem do Stain.  Macie tam lekko 3 alianse, plus altcorp NC. i narzekasz że DMNA 'blobuje' Was? Jeżeli 10 osób to blob, to chłopaku nie widziałbym Ciebie w takiej walce jak np. HED.

--- Koniec cytatu ---
Naucz się czytać albo pokaż mi gdzie napisałem, że dmna nas blobuje. Macie ten cały sławny stainwagon, żeby wam pomagał a jednak dajecie dupy(w tym używając capitali) przy trzech alliancach, z czego jeden ma 30 osób, a drugi to banda świeżaków, którzy nie mogą nawet latać statkami t2 i jeszcze dopisujecie do nas jakiś kamperów jednego systemu o którym na dodatek wiem tylko z waszego kb.

Goonów nie widać a plusika dalej z nimi macie, orali za was praktycznie całą tą wojne poza ostatnim miesiącem, po ich wycofaniu się wasza ruska koalicja się sypie więc jak to wygląda? Gdzieś chyba nawet w tym temacie ktoś od was płakał jak to nie można uświadczyć subcapsowego pvp, ale gdy już okazja się nadarza to wszystko pierdolicie i zrzucacie capsle albo dajecie dyla.

--- Cytat: WhiteCat w Marzec 18, 2014, 15:37:14 ---
Totalnie nie ogarniasz mechaniki kapsli i odległości pomiędzy regionami prawda?
Np.:
Jeden jump dla normalnego statku to 4 dla superów
http://evemaps.dotlan.net/jump/Nyx,544/XZ-SKZ:CJF-1P
Wysłać rentierów? WTF? Odkąd rentierzy są od tego żeby brać udział w walkach, nikt normalny ich do flot nie dopuści.

--- Koniec cytatu ---
Mam być szczery? po co mam ogarniać mechanike superów, skoro nikt u nas w aliansie ich nie ma? Dodatkowo jakbyś troche poszukał, to byś wiedział że rentierzy cfc mają jakotako siłę ognia i od biedy mittens mógł by im coś tam zaoferować, aby wam pomogli. 150 dredów cfc(to nie supery, skakać dalej mogą) też prawdopodobnie załatwiłoby sprawę. A można też na to popatrzeć jak powyżej, gdzie byli wasi zacni towarzysze broni zwani koalicjantami? Czy byliście na tyle nieostrożni, żeby ~20-30 dredów bez subcapslowego supportu i ewentualnego backupu na standby zostawić bez cynojammera na oraniu cudzego posa, który na dodatek złapie jeszcze reinforce timer? I jeszcze tak gderać, że ktoś to wykorzystał! bleh

Zygi O.:
Dalej nie rozumiesz że my STRZELAMY do rentierów CFC?:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej