Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Zygi O.:
--- Cytat: Naicinh w Styczeń 02, 2014, 00:15:22 ---Nie dogadamy sie...
Message: Grats to Ninjastyle of Razor for waterboarding the entire slowcat fleet, forcing NCdot to cyno back their carriers in to try to rescue it. Waterboarding is IN PROGRESS, and the suffering will continue until we deign to allow the foe to stop playing. Join Red Crown's fleet and get DICTORS DICTORS DICTORS into the torture chamber.
--- Koniec cytatu ---
Koleś Ty jesteś tam szeregowym a się kłócisz z kimś kto jest w wywiadzie C0venu.. i oczywiscie Ty wiesz lepiej..
Naicinh:
--- Cytat: LordSzagi w Styczeń 02, 2014, 19:49:43 ---...wywiadzie C0venu...
--- Koniec cytatu ---
Taki wywiad jak CIA Leppera...ale masz racje tak mi powiedzial ktos i nie wiem czy to prawda, ale ty jestes w takiej samej sytuacji. Jescze nie widzialem zeby PL bylo we flocie subcapsow wiecej niz 70 i jak sa rowne sily to nigdy nie bedzie dropu z 200 superow, ani wzywania pomocy. Tyle ze z waszej strony (nie mowie ze c0ven) zawsze musi byc conajmniej 2x tyle ludzi zebyscie zaczeli walczyc. Jescze tylko powiem ze wojne i polityke mam w d... a c0ven troluje bo bardzo to lubie ;)
WhiteCat:
@Naicinh
Tyle ze z waszej strony (nie mowie ze PL) zawsze musi byc conajmniej 2x tyle ludzi, albo Sphere flota zebyscie zaczeli walczyc
Naicinh:
--- Cytat: WhiteCat w Styczeń 02, 2014, 20:33:06 ---@Naicinh
Tyle ze z waszej strony (nie mowie ze PL) zawsze musi byc conajmniej 2x tyle ludzi, albo Sphere flota zebyscie zaczeli walczyc
--- Koniec cytatu ---
jest to nieprawda
[VIDE] Herezja:
Moja jest lepsza od tfojszej ];p
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej