Eve Online > NoobGarten
Skróty
Colonel:
--- Cytuj --- ...I tutaj Noobik ma prośbę do szacownego grona czy ktoś pokusiłby się o słowniczek noobowsko - veteranski. Proszę napiszcie chociaż 1,2 zwroty, które uważacie iż mogą sie przydać komuś takiemu jak ja w rozumieniu o czym mówicie...
--- Koniec cytatu ---
UA - Unseen Academy, polska korporacja szkoleniowa zajmujaca sie wyciaganiem nobkow z DUPY.
DUPA - miejsce w ktorym bedziesz przez najblizsze pare lat i zadna spisana teoria nie przyspieszy tego procesu :)
bez urazy, czyli
...oby pixele z ktorych zrobione beda twoje jajca byly z pixelowej stali.
Ptysiu:
--- Cytat: CIVMAN w Grudzień 13, 2013, 10:03:47 ---Oj a ja taki ufny jestem ;D.
--- Koniec cytatu ---
Spoko, to uleczalne. Zapraszam do Jita i zachęcam do bacznej obserwacji locala w celu wychwycenia co ciekawszych okazji.
CIVMAN:
A dziekuje 2 razy byłem - wczoraj ostatni raz - towaru za 40 mln kupiłem - A własnie mam pytanie - bo teraz jak lece to mam dusze na ramieniu - czy jak zamontuje w Iteron Mark V - ECCM jammer; shield booster - jakiś porządny oraz capacitor battery i capacitor booster to mam szanse na dłuższą obronę - powiedzmy do chili gdy nie wezwę przyjaciół - (jak jakiś znajde oczywiście :). Bo zrobiłem z tego transporta krowe z pojemnością 18,500 m3, która pełźnie nie leci (ale za to mogę statkami handlować :)
GlassCutter:
--- Cytat: CIVMAN w Grudzień 13, 2013, 10:26:17 ---A dziekuje 2 razy byłem - wczoraj ostatni raz - towaru za 40 mln kupiłem - A własnie mam pytanie - bo teraz jak lece to mam dusze na ramieniu - czy jak zamontuje w Iteron Mark V - ECCM jammer; shield booster - jakiś porządny oraz capacitor battery i capacitor booster to mam szanse na dłuższą obronę - powiedzmy do chili gdy nie wezwę przyjaciół - (jak jakiś znajde oczywiście :). Bo zrobiłem z tego transporta krowe z pojemnością 18,500 m3, która pełźnie nie leci (ale za to mogę statkami handlować :)
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli ktoś poważniej zainteresuje się Twoim iteronem to niezależnie co byś na niego wsadził jego długość życia nie powinna przekroczyć 2, 3 sekund ;)
Proxima Alland:
Ja teraz mam Bestover'a z pojemnością 36.000m3 bez zbytniego wysiłku, na nowej postaci. Mój 1 oficer tym lata.
Jest nastawiony na shield.
W Low:
4x Expanded Cargohold II
Mid:
2x small shiel extender II
1x Small shield booster II
A High możesz sobie jakiegoś lasera alboco wrzucić, to czasami odstrasza.
Ale latanie industrialem zawsze i wszędzie niesie za sobą ryzyko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej