Śmietnisko > Flamewar

Odp: Cheaty w EVE?

<< < (18/26) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 12, 2013, 11:24:57 ---Dil, wybacz ale pieprzysz jak emeryt opowiadający jak to przed wojną było zajebiście. A wycieczkę personalną odstawiłeś na poziomie gimbusa, więc mam nadzieję, że Doom zafunduje Ci wycieczkę na wczasy pod bananowcami.

--- Koniec cytatu ---
Niby za co donatowcu ?

Soulscream:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 12, 2013, 10:58:32 ---Dużo literek chuj wie oczym

--- Koniec cytatu ---

A weź już spierdalaj do swojej dziury. Zawsze byłeś jebnięty i nic się w tej kwestii nie zmieniło.

SokoleOko:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 12, 2013, 11:28:13 ---Niby za co donatowcu ?

--- Koniec cytatu ---

Za pierwsze zdanie Twojego posta skierowcane do Naicinha.

EOT.

Deaell Portt:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 12, 2013, 11:28:13 ---Niby za co donatowcu ?

--- Koniec cytatu ---
Powklejac twoj rage nie w flamewar jak z gostkiem jechales jak z szmata bo wdupiles protka czy inne piksele ?  Osobiscie uwazam, ze cos masz z deklem nie teges zwlaszcza jak sluchalem twoje z dupy wywody na tsie, albo czytam cie na tym forum.

Ps. Nitefish napisal :

"W sumie nie spodziewałem się, że kiedyś się zgodzę ot tak z Soulem, a jednak... :)

EDIT: @Deaell, weź zamocz gdzieś pędzel bo ma mózg Ci się rzuca. "

Znizylem sie do jego poziomu dyskusji.

Deaell Portt:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 12, 2013, 11:30:42 ---A weź już spierdalaj do swojej dziury. Zawsze byłeś jebnięty i nic się w tej kwestii nie zmieniło.

--- Koniec cytatu ---
Przynajmniej nie jestem tak jebniety, aby siedziec ktorys rok na forum gry w ktora nie gram i nic mnie nie obchodzi. Tylko nie pisz, ze siedzisz tu ze wzgledu na ludzi :P Lubisz trolowac tak samo jak ja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej