Śmietnisko > Flamewar
Odp: Cheaty w EVE?
Qlko1:
Gość od "ułomów" wykazuje się elokwencją, nice 8)
Kiedyś na polishu Cat rzucił niegłupim przemyśleniem, sens jest mniej więcej taki:
--- Cytuj ---Nigdy nie wiesz, czy masz do czynienia z trollem czy z idiotą.
--- Koniec cytatu ---
Z mojej strony EOT.
Soulscream:
--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 10, 2013, 11:03:28 ---Serio nie widzisz roznicy ? Ja rozumiem sile autoperswazji, ale zawsze myslalem, ze nawet ona ma swoje granice.
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem, że starasz się jak możesz. Nawet jestem w 99% przekonany że to wszystko to troll, ale że o ja pierdole to nie jest cheat :). Co najwyżej może mieć wpływ na ekonomie... gry.
SokoleOko:
--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 10, 2013, 11:03:28 ---Serio nie widzisz roznicy ? Ja rozumiem sile autoperswazji, ale zawsze myslalem, ze nawet ona ma swoje granice.
--- Koniec cytatu ---
No jeśli dla Ciebie wydanie na wirtualnego tytana więcej kasy niż można wydać na całkiem sensowny samochód, po czym wdupienie go na pierwszym ganku jest "win", to ja nie mam pytań.
Starakopara:
czyli taki mały ja, od ponad roku grający PvS i kupujący GTC po czym konwertujący je na plexy jest "win" ?
OMFG JPKM!!!!!!!1111111oneoneoneonejedenjedenjedenjeden wygrałem EVE Online.
Yuppi-kayey motha fuc***s!!!!
LOL, a teraz ide po pop-corn.
o7
Nitefish:
--- Cytat: Soulscream w Grudzień 09, 2013, 22:55:06 ---Oi Deaell i teraz po staroposku powiemy Ci spierdalaj hej ! ;).
p.s co to są gimby, my dinozaury które przeżyły uderzenie meteorytu nie znają nowego internetowego polskiego slangu.
--- Koniec cytatu ---
W sumie nie spodziewałem się, że kiedyś się zgodzę ot tak z Soulem, a jednak... :)
EDIT: @Deaell, weź zamocz gdzieś pędzel bo ma mózg Ci się rzuca.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej