Śmietnisko > Flamewar

Odp: Cheaty w EVE?

<< < (23/26) > >>

Doom:
Kłuć się z Zusem i złodziejami Tuska. Ja już nie mam siły i na was i na nich

Isengrim:

--- Cytat: Naicinh w Grudzień 12, 2013, 20:39:16 ---No kurcze, nie zdazylem przeczytac co mi Dil napisal, zapewne cos milego...super reprezentujesz swoj corp i aaaalajans :P. W Idei tez wszyscy wychodza z tsa jak sie logujesz??

--- Koniec cytatu ---

Koperek (piekne zdrobnienie z tym Dillem) reprezentuje sam siebie. Jak my wszyscy. Poza Kotem, Kot jest oficjalnym rzecznikiem prasowym c0venu.

Deaell Portt:

--- Cytat: Naicinh w Grudzień 12, 2013, 20:39:16 ---No kurcze, nie zdazylem przeczytac co mi Dil napisal, zapewne cos milego...super reprezentujesz swoj corp i aaaalajans :P. W Idei tez wszyscy wychodza z tsa jak sie logujesz??

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Deaell Portt napisal
Odp: Sov Pink Bunnies i Cartelu
« Reply #17 on: 18 Czerwiec 2013, 00:30:42 »
Who cares i tak zdechna za pol roku.

--- Koniec cytatu ---
Sup. Jak tam PBN. Dzieki wam wygralem zaklad bo sie poskladaliscie szybciej niz napisalem na forum.

Ps. Jak sie teraz czyta te wasze machanie szabelka i twoje teksty o c0venie bedacym petem DD/AAA itp to jest kupa smiechu. Byles intelygentny inaczej wtedy i nic sie dalej nie zmienilo.

Deaell Portt:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 12, 2013, 21:24:49 ---Doom z racji tego, że koniecznie musisz czytać ten syf, powinieneś mieć możliwość przejścia na wcześniejszą emeryturę. No wiesz, z uwagi na szkodliwość środowiska pracy.

Deaell Portt zaczynam nabierać podejrzeń, że jesteś zwyczajnie głupi.

--- Koniec cytatu ---
Pogadalbym z Toba serio tylko mam jeden problem. Kto Ty jestes? Piszesz jakbysmy sie znali, wodke razem pili czy cus?

GlassCutter:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 13, 2013, 00:32:06 ---Pogadalbym z Toba serio tylko mam jeden problem. Kto Ty jestes? Piszesz jakbysmy sie znali, wodke razem pili czy cus?

--- Koniec cytatu ---

Kuli nie znasz?
[youtube]http://youtu.be/FdCnQNuojUw[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej