Eve Online > Przedpokój
Powitanie
Isengrim:
Aktualne BWC chyba faktycznie ma z tym starym niewiele wspolnego. Mam nadzieje. :P
vaderhammer:
Jeszcze mi brakuje, zebym w watku powitalnym rozpetal flamewar i dostal bana na forum po 3 dniach aktywnosci :)
SokoleOko:
Wbrew pozorom aż tak łatwo tu się bana nie dostaje ;)
littleozzik:
--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 05, 2013, 17:19:26 ---Ano wlasnie to byl taki rentierski korp. Jak sie zapisywalem to byli w nim naprawde fajni ludzie, ale pozniej jakos sie pozmienialo i nowa mloda krew zaczela wprowadzac innowacje. Z reszta wkrotce po tych pomyslach z obowiazkami korpa szlag trafil i sie rozlecial, bo ludzie nie zdzierzyli.
--- Koniec cytatu ---
Aleś wodzu walnął :) Starzy ludzi odeszli bo im się po prostu znudziło racenie (jak większości którzy odchodzą) a BWC ma się chyba obecnie lepiej niż kiedykolwiek z tego co ostatnio się interesowałem.
P.S.
Vader to taka osoba wiecznie poszukująca idealnego MMO, PvP only, ale najlepiej takie pvp jak jest w MMO dla małych dzieci (z opcją INSTANT_RESPAWN_MY_DEFEATED_HERO) :)
vaderhammer:
--- Cytat: littleozzik w Grudzień 06, 2013, 10:14:19 ---Vader to taka osoba wiecznie poszukująca idealnego MMO, PvP only, ale najlepiej takie pvp jak jest w MMO dla małych dzieci (z opcją INSTANT_RESPAWN_MY_DEFEATED_HERO) :)
--- Koniec cytatu ---
Ee tam, wcale nie. Owszem, instant respawn jest wygodny, ale powoduje, ze najlepiej maja sie w takiej grze szalency, ktorzy napakowani super gearem wpieprzaja sie w srodek zadymy, gina, healer ich podnosi i napieprzaja dalej. Akurat to mi srednio odpowiada, bo faworyzuje farmerow, ktorzy maja mnostwo czasu na ciagle granie. Niemniej w Eve z tego co [malo bo malo] gralem widzialem tendencje odwrotna. Ludzie unikaja walki o ile nie maja przewagi 3:1, a i wtedy najlepiej jak maja gdzies lotniskowiec na podoredziu gotowy skoczyc na cyno :). Tyle ze takie cos akurat jest bardziej naturalne niz krasnal slayer w klapkach, ktory napierdala dwurecznym mieczem, a po zginieciu odradza sie w 30 sekund w takim samym stanie jak przez zginieciem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej