Eve Online > NoobGarten

5 Lat Przerwy

<< < (2/2)

Doom:
Niestety samego kaczora tech jeden strasznie pokrzywdzili tak zwanym rebalansem

Remx:
Tak po za tematem :) Doom SHCK jeszcze istnieje :D  ?
 Coś mi tam świta te twoje imię Mandeleran chyba że z kimś mylę ale może też graliśmy razem :)
Hehe właśnie zaczynałem grać jak SHCK w powijakach było. :) Chyba z 2 lata spędziłem w SHCK  jak jeszcze Dormio dowodził i pierwsze kroki w 0.0 stawialiśmy. Grałem z przerwami od 2005r do końca 2008r  :)

Przyznam się że miałem dalej bawić się X-ami ale zawiodłem się na X-Rebrith :( Zagrałem godzinę zobaczyłem u znajomego jak gra dalej wygląda i powiedziałem NIE!
A z racji że brakuje mi trochę tego świata, kosmosu itp... :) padło ponownie na EVE :)

Doom:
Istnieje. Ja obecnie nie gram dołączyłem jak SHCK już w high mieszkało na powrót. A obecnie (kiedy jestem aktywny w grze) jestem złym dyrektorem do spraw zasobów ludzkich ;)
Opcjonalnie ściołeś się ze mną w czołgach tam też gram pod nickiem Mandoleran. Ale jak tak to mocno musiałem wziąć na buty skoro zapamiętałeś

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Doom w Grudzień 04, 2013, 18:46:03 ---Istnieje. Ja obecnie nie gram dołączyłem jak SHCK już w high mieszkało na powrót. A obecnie (kiedy jestem aktywny w grze) jestem złym dyrektorem do spraw zasobów ludzkich ;)
Opcjonalnie ściołeś się ze mną w czołgach tam też gram pod nickiem Mandoleran. Ale jak tak to mocno musiałem wziąć na buty skoro zapamiętałeś

--- Koniec cytatu ---

Tego odcisku pewnie nie sposób zapomnieć ];)

Remx:
Hehe Nie z tego co pamiętam z nikim na pieńku nie miałem :D ale w Tanki też grałem bardzo dużo. :)

eh w domu nie mam co ściągać gry na 1Mb w pracy będę gre pobierał :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej