Eve Online > Dyskusje ogólne

Venture vs Covetor? Ogromne magazyny ORE ?

<< < (3/3)

Bamsey Amraa:
Fakt 8 to nie ale 15 w dwa konta to z palcem :)

[BU FU] Karas:
1. omg, znajdz sobie system gdzie chcesz kopac.
2. wsiadz w jakas fryte z mvd
3. zrob sobie po 3 BMki na kazdym pasku tak aby pokrywaly calego belta bez poruszania sie.
4. zwoz wszystko na 1 stacje, uzbiera sie 600-700tys, wystawiasz contract na transport do huba.
5. nie subskrybuj gry na dluzej niz 1-2 miesiace... i tak wrocisz do wota/wowa czy innej tibi. bo kopanie bez bota jest nudne i glupie, ale kazdy musi sie tego nauczyc sam: ]

FITTIpalti:
To jest troll !!!
nie wiem czemu jeszcze tego nie podchwyciliście  8)

Ark2484:

--- Cytat: FITTIpalti w Grudzień 03, 2013, 12:51:16 ---To jest troll !!!
nie wiem czemu jeszcze tego nie podchwyciliście  8)

--- Koniec cytatu ---

J
--- Cytat: FITTIpalti w Grudzień 03, 2013, 07:24:54 ---A co twój bot na 0 nie lata na bramy ?
Xion to ty ?
Niezły troll...

--- Koniec cytatu ---

Już drugi post drzesz się jakbyś YETI zobaczył? Albo cię na pompę ciśnie? Weż viagrę na uspokojenie  :D

--- Cytat: KoMic w Grudzień 03, 2013, 11:09:47 ---1. omg, znajdz sobie system gdzie chcesz kopac.
2. wsiadz w jakas fryte z mvd
3. zrob sobie po 3 BMki na kazdym pasku tak aby pokrywaly calego belta bez poruszania sie.
4. zwoz wszystko na 1 stacje, uzbiera sie 600-700tys, wystawiasz contract na transport do huba.
5. nie subskrybuj gry na dluzej niz 1-2 miesiace... i tak wrocisz do wota/wowa czy innej tibi. bo kopanie bez bota jest nudne i glupie, ale kazdy musi sie tego nauczyc sam: ]

--- Koniec cytatu ---

No o to chodzi właśnie.  Okno eve jest dodatkiem a kopanie uspokaja. Mam na 3 monitorach kilkanaście okien które wnerwiają ,taka robota. To sobie kopie w eve i się wkręcam. Wiem że jak by ktoś siedział tylko przy oknie kopania to  :'( dlatego u mnie luz nie oram na plexa.
Dzięki za info.

sneer:

--- Cytat: Ark2484 w Grudzień 03, 2013, 17:28:01 ---Mam na 3 monitorach kilkanaście okien które wnerwiają ,taka robota.

--- Koniec cytatu ---
ha ha
kiedys też miałem taką robotę ale w życiu nie pomyślałbym że kopanie będzie na to sposobem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej