Eve Online > NoobGarten
Carrier alt od podstaw.
Zygi O.:
Zrobiłem sobie alta z myślą o carrierze.. (tak wiem że można kupić ale chce go sobie sam od zera wytrenować bo nie mam od tak do wydania kilka Bilionów na postać). Co do rasy to albo ammar albo gallente (tu też pytanie co lepiej?)
I teraz mam problem z ułożeniem jakiegoś sensownego planu skillowania nawet w eve mon. Chciałbym jak najszybciej móc wsiąść w niego żeby mógł służyć za taxi np na początek ale też chciałbym na maxa wykorzystać możliwe remapy. Evemon wszystko fajnie oblicza ale skille potrzebne do carriera zahaczają o kilka atrybutów więc nie da się jednego porządnego remapu walnąć, trza by to jakoś przetasować i powkładać coś dodatkowego.
Jeśli ktoś miałby jakiś skillplan robiony pod carriera i mógł się podzielić byłbym wdzięczny.
EDIT: Jak narazie wbiłem cybernetyke na IV:)
Proxima Alland:
Mnie też ten temat interesuje :D
Dormio:
Jak na taxówkę, to priorytet stanowią skille na skoki (operation, conservation i calibration). Do tego warto mieć rigsy do regen capa.
Na to oczywiście minimum bojowe to skill na fightery, a ADI zazwyczaj wystarcza na lvl2-3 (zależy o tego co hislotach chcesz wozić).
Poza tym reszta powinna wynikać ze standardów PVP.
Neb:
Wiecej wydasz na plexy+ksiazki niz za kupienie alta. Trenowanie takiego alta, to jak zakup na raty, efekt taki sam, tylko troche drozej...
Zygi O.:
--- Cytat: Neb w Listopad 29, 2013, 12:29:33 ---Wiecej wydasz na plexy+ksiazki niz za kupienie alta. Trenowanie takiego alta, to jak zakup na raty, efekt taki sam, tylko troche drozej...
--- Koniec cytatu ---
A jednak ludzie kupują na raty tak?;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej