Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE Ciekawostki
[BU FU] Karas:
z innej beczki.
chyba bede musial przyspieszyc kupno artymunina: ]
http://evenews24.com/2015/10/16/care-for-kids-rat-race-takes-off-this-saturday/
Qlko1:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Październik 16, 2015, 13:16:08 ---retoryka z dupy.
gracz A. ma riftera meta 4
gracz B, z portfelem ma riftera na qfa oficerach, bo go stac
ktory wygrywa? to czy juz mamy p2w czy dopiero bedzie jak to wprowadza?
--- Koniec cytatu ---
Który wygrywa? Ten który będzie miał więcej SP... wg nowej propozycji ten co go stać.
Jeśli znajdzie się potwierdzenie tej informacji, to mam do sprzedania chara 160m sp.
Isengrim:
--- Cytat: qlko1 w Październik 16, 2015, 13:34:58 ---Który wygrywa? Ten który będzie miał więcej SP... wg nowej propozycji ten co go stać.
Jeśli znajdzie się potwierdzenie tej informacji, to mam do sprzedania chara 160m sp.
--- Koniec cytatu ---
It's now: CAN I HAZ UR STUFF AND SKILLPOINTS?
A tak serio, to IMHO panikujesz. Trzeba zobaczyć, czy faktycznie spowoduje to pay2win, czy też właśnie raczej to, czego spodziewamy się Karaś i ja - wysyp gości, którym będzie wydawało się, że jest pay2win, a otrzymają pay2dostańwpierdol
P.S.
Od tej dyskusji aż mi się grać zachciało, bo miałem parotygodniowy kryzys. :)
MGGG:
Karas ma rację. W EvE doświadczenie i wiedza >>>>>>> SP/iski.
Ale wrażenie, że gra właśnie wkracza w swój ostatni etap, nie można się pozbyć. Co będzie następnym krokiem? Zrób serie misji i dostaniesz 1 mln sp w nagrodę?
GlassCutter:
--- Cytat: qlko1 w Październik 16, 2015, 13:34:58 ---Który wygrywa? Ten który będzie miał więcej SP... wg nowej propozycji ten co go stać.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy że teraz nie można mieć od pierwszego dnia chara z dowolna ilością SP?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej