Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE Ciekawostki
Qlko1:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Grudzień 07, 2015, 23:26:08 ---Choinkę? O 22giej? Z małym dzieckiem?
--- Koniec cytatu ---
Dziecku się krzywda nie stanie jak połozy się raz spać o północy.
Zawsze ubieram z żoną choinkę wieczorem. Gdy skończysz, gasisz w domu wszystkie światła i włączasz światełka. Zupełnie inny efekt, a co za tym idzie satysfakcja z widoku. A do sentymentalnych i wrażliwych estetycznie się nie zaliczam.
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Grudzień 07, 2015, 23:26:08 ---Dobrze zrobił, po to jest chłop w domu żeby wybić babie durne pomysły z głowy.
--- Koniec cytatu ---
Ta, i spierdolić dziecku wspomnienie świąt.
GlassCutter:
Dziecko idzie spać w tym kraju o 20 wieczorem, po dobranocce. W zimie ciemno jest już o 16 więc masz całe 4 godziny.
Soulscream:
Zawsze z rodzicami ubieraliśmy wieczorem jakoś po 20. Zależy jak wyszło. Darcie ryja bo nie może grać w gre komputerową jest co najmniej niskich lotów.
Qlko1:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 08, 2015, 12:32:46 ---Dziecko idzie spać w tym kraju o 20 wieczorem, po dobranocce. W zimie ciemno jest już o 16 więc masz całe 4 godziny.
--- Koniec cytatu ---
To jakiś przykaz jest? PiS już coś zdążył uchwalić? To że zimą jest już ciemno o 16 niewiele znaczy. Jeśli mam czas wolny dopiero po 22, a dziecko chce jeszcze tego samego wieczoru ubrać choinkę, to wezmę tą choinkę i ubierzemy ją o 22 - tylko i wyłącznie dlatego, że ma nastrój i ochotę spędzić ze mną w ten sposób czas. Ale drzeć mordę, bo ja chcę w tym czasie zagrać w grę? Patologia.
GlassCutter:
Tu są 2 osobne kwestie, całkowicie rozdzielne. Dzieciak biegający po domu o 22 to jest patologia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej