Eve Online > NoobGarten
Kilka noobskich pytań
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 26, 2013, 12:47:34 ---Nie da się podpiąć asystować dronek/podpiąć fighterów do shuttla. Pieprzony nerf! ;)
--- Koniec cytatu ---
Już się nie da - szkoda ::) ::)
Ja jestem z jednym z tych, którzy jeszcze legalnie korzystali z takiej możliwości. 8)
GlassCutter:
Dormio ja rozumie że uwielbiasz uprawiać kilkustronicowe dysputy po dopieprzeniu się do jakichś nieścisłości czy czegokolwiek, ale litości. TAK SKILLE DAJĄ PRZEWAGĘ (zwróć uwagę że nikt tego nie neguje), ale trzeba jeszcze umieć z nich korzystać i tu pojawiają się magiczne umiejętności gracza. Skoro przykłady tak Cię bolę to nie będę podawał nowych. Pozwolę sobie odpowiedzieć na Twoje podpunkty:
Ad1. Zgadzamy się!
Ad2. Zgadzamy się z tym że doświadczony gracz może sobie czasem dobrać warunki, ale nie na misji gdzie wszystkie karty leżą po stronie mosjonarza :)
Tak ogólnie to o co Ci chodzi? Bo widzisz ja tępy jestem i nie ogarniam. Nie zgadzasz się z tym że w sumie mamy to samo zdanie i udowadniasz mi że bardziej racje masz Ty niż ja mino iż w zasadzie zgadzamy się w tym że skille pomagają ale nie determinują wyniku?
--- Cytat: Dormio w Listopad 26, 2013, 12:53:20 ---Już się nie da - szkoda ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
Ten nerf wszedł lata temu.
Dormio:
--- Cytat: GlassCutter w Listopad 26, 2013, 12:58:00 ---Tak ogólnie to o co Ci chodzi? Bo widzisz ja tępy jestem i nie ogarniam. Nie zgadzasz się z tym że w sumie mamy to samo zdanie i udowadniasz mi że bardziej racje masz Ty niż ja mino iż w zasadzie zgadzamy się w tym że skille pomagają ale nie determinują wyniku?
--- Koniec cytatu ---
Ależ o nic mi nie chodzi, teraz to już się jedynie cieszę, że mamy takie samo zdanie i co więcej jak widzę nie twierdzisz już, że to przecież takie proste ubić w trasherku nową postacią wypimpowaną raciarkę. Cieszy mnie, że postanowiłeś się ze mną zgodzić, że noob w trasherku by ubić wypimpowaną raciarkę potrzebuje również wsparcia (np. NPCy), umiejętności/doświadczenia (np. zdobytego na drugim koncie) i odpowiedniej sytuacji (np. misji).
I wiesz co ? Tu ja przyznam Tobie dla odmiany rację - tak, jak "noobowi" zapewnić, to wszystko, to rzeczywiście skille pimpraciarki przestają mieć znaczenie. :P ;)
A poza tym wyluzuj - świeci słonko, jest o czym pisać 8)
--- Cytat: GlassCutter w Listopad 26, 2013, 12:58:00 ---Ten nerf wszedł lata temu.
--- Koniec cytatu ---
Wiem 8)
Gram już "te" lata :P
GlassCutter:
--- Cytat: Dormio w Listopad 26, 2013, 13:03:27 ---świeci słonko, jest o czym pisać 8)
--- Koniec cytatu ---
Gdzie Ty słońce widziałeś przez ostatni miesiąc, bo chyba nie w Polsce? :P
Dormio:
--- Cytat: GlassCutter w Listopad 26, 2013, 13:12:10 ---Gdzie Ty słońce widziałeś przez ostatni miesiąc, bo chyba nie w Polsce? :P
--- Koniec cytatu ---
Aktualnie przez okno - w Warszawie. Wczoraj też świeciło ładnie. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej