Eve Online > Dyskusje ogólne
Cheaty w EVE?
Havk:
Zastanowiło mnie czemu przeglądając różne fora poświęcone EVE nigdy nie trafiłem na temat "czitowania" w grze. W fpsach są autoaimy, w takim darkfallu był sławny radar a w EVE nic... Co prawda są boty ale to prawie jak gracze. Czyżby EVE była wolna od tego rodzaju oszustw, to brzmi trochę jak gra idealna? Nie żebym zamierzał kroczyć tą niegodną porządnego gracza drogą, ale naprawdę żadne "czity" w evce nie występują?
Theronth:
Exploity występują.
WhiteCat:
http://evenews24.com/2013/04/19/tweetfleet-autopilot-to-zero-ban-discussion/
Doom:
--- Cytat: Havk w Listopad 22, 2013, 22:46:19 ---Zastanowiło mnie czemu przeglądając różne fora poświęcone EVE nigdy nie trafiłem na temat "czitowania" w grze. W fpsach są autoaimy, w takim darkfallu był sławny radar a w EVE nic... Co prawda są boty ale to prawie jak gracze. Czyżby EVE była wolna od tego rodzaju oszustw, to brzmi trochę jak gra idealna? Nie żebym zamierzał kroczyć tą niegodną porządnego gracza drogą, ale naprawdę żadne "czity" w evce nie występują?
--- Koniec cytatu ---
Long story short - ci co wymyślą jak oszkiwać rzadko się tym podzielą (poza botami bo te akurat się sprzedaje hurtowo)
Np monkey spher z pandemików i jego magiczny lokal - długo używał tylko on tego i paru jego totumfackich z PL, na masową skalę urzyli tego podobno podczas walcowania Atlasu (ale tam to generalnie exploit i metagaming w takich ilościach były stosowane że monkyspher przeszdł słabo widoczny :P )
Havk:
Z tego wniosek, że jest "jak wszędzie" tylko nikt o tym nie mówi. A już myślałem, że EVE jest jakimś wyjątkiem wśród gier ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej