Śmietnisko > Off Topic
Odp: Czy jest sens grać w EvE solo?
Doom:
Dobra to teraz macie ostatnią szansę zanim mi się włączy tryb komisarza ludowego - dlaczego to było takie szokujące? Raz nie pamiętam cobym pił w paradoksie coś innego niż całkiem dobre ciechany miodowe, a potem gorsze tradycyjne browce jak ciechana zabrakło, dwa jeśli potrzebuję wolnych rąk a nie mam pod ręką powierzchni płaskiej takiej jak czubek głowy wygodnie niskiej osoby takiej jak Sokół tudzież stolika to zazwyczaj chowam rzeczy do kieszeni...
Naicinh:
no podobno miales duze tylnie kieszenie u spodni noo i tyle...btw mpp mowil ze miales tam dwulitrowy sok...
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Listopad 21, 2013, 22:36:27 ---Dobra to teraz macie ostatnią szansę zanim mi się włączy tryb komisarza ludowego - dlaczego to było takie szokujące? Raz nie pamiętam cobym pił w paradoksie coś innego niż całkiem dobre ciechany miodowe, a potem gorsze tradycyjne browce jak ciechana zabrakło, dwa jeśli potrzebuję wolnych rąk a nie mam pod ręką powierzchni płaskiej takiej jak czubek głowy wygodnie niskiej osoby takiej jak Sokół tudzież stolika to zazwyczaj chowam rzeczy do kieszeni...
--- Koniec cytatu ---
Straszysz ludzi pozycją na forum bo dajesz się trollować ? :D. Im tylko chodzi, czemu to robisz i jak włożyłeś litrową butelkę do kieszeni z tyłu v0v.
SokoleOko:
Po prostu 99,99% ludzi nie nosi dżinsów w takim rozmiarze, że do tylnej kieszeni schować sok w kartonie.
Potraktuj to jako wyraz uznania, myślę że nikt tu się z Ciebie nie naśmiewa ;)
Doom:
--- Cytat: Soulscream w Listopad 21, 2013, 23:30:52 ---Straszysz ludzi pozycją na forum bo dajesz się trollować ? :D. Im tylko chodzi, czemu to robisz i jak włożyłeś litrową butelkę do kieszeni z tyłu v0v.
--- Koniec cytatu ---
Nie czytałeś posta wyżej?
Teraz to jest dwulitrowa butelka.
Ale w sumie zdaża mi się nosić tego typu rzeczy po kieszeniach, w przednich przeszkadzają w chodzeniu, w tylnich tylko jak mam zamiar gdzieś posadzić cztery litery :P
A w temacie mojej pozycji, to pamiętam ten wyraz twarzy co drugiego centralowicza, który po prezentacji i dowiedzeniu się kto ja jestem robił w myślach rachunek sumienia i przypominał sobie te wszystkie żarty z mojej osoby które wtedy tak bardzo go bawiły, a w tamtym momencie już zdecydowanie nie :P
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 21, 2013, 23:31:41 ---Po prostu 99,99% ludzi nie nosi dżinsów w takim rozmiarze, że do tylnej kieszeni schować sok w kartonie.
Potraktuj to jako wyraz uznania, myślę że nikt tu się z Ciebie nie naśmiewa ;)
--- Koniec cytatu ---
Ty malutki uważaj, wiesz jak ciężko nie nadepnąć na osobę którą się widzi tylko jak się pochyli głowę w dół?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej