Forum Gry > Inne gry

After Reset

(1/3) > >>

ManganMan:
Dla zainteresowanych.
http://www.kickstarter.com/projects/2146421095/after-reset-rpg?ref=live

[VIDE] Herezja:
Możesz pokrótce opisać tą grę? Np. Czy przewidują ją dla jednej czy więcej osób?

ManganMan:

--- Cytat: Herezja w Listopad 19, 2013, 14:56:06 ---Możesz pokrótce opisać tą grę? Np. Czy przewidują ją dla jednej czy więcej osób?

--- Koniec cytatu ---
Już myślałem że nikt nie odpowie, ale dobra, wrzucę przetłumaczenie txtu na szybkie przetrawienie...

Gra After Reset RPG  to post-apokaliptyczna gra typu role-playing, inspirowana takimi tytułami jak Fallout 1/2, Baldur's Gate i Planescape: Torment.

• ATMOSFERA POST-APO, stworzona z naukowym realizmem wraz z większą ilością miejsc do odwiedzenia niż Fallout 1 i 2 razem wzięte;

• NIELINEARNA OPOWIEŚĆ z wolnością wyboru z toną odgałęzień i zakończeń, które wpływają na całokształt twojej gry;

• HARDKOROWA MECHANIKA w zgodzie z najlepszymi tradycjami DnD i SPECIAL, w którym nawet proces tworzenia nowej postacji przekłada się w wydłużoną przyjemność. (głównie z rozgrywki, ale jak ktoś chce inaczej... :P)

O kooperacji nic nie wiadomo, ale będzie na Steamie +  jest filmik z gameplayem jak ktoś chce:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ixyhS1XsdbA[/youtube]

Oraz na koniec:

--- Cytuj ---• closed alpha test (Windows/Linux/Mac) will be available in 2014 and closes beta will be available in 2015 for our backers only (for those who backed $35 or more)
--- Koniec cytatu ---

Filip Bonn:
oby nie było takich kwiatków jak w F3-F:NV - idziesz przez pustynię zero wody, wchodzisz do szałasu a tam woda w kranie !  :o w każdym domu w F3 i New Vegas który miał kran była woda. Cud! zero korozji,zero pękających rur po kilkuset latach;
albo - zaglądasz do kontenera w samym centrum osady a tam 'niechciany' karabin plazmowy, który 50 metrów dalej sprzedają za niemałą fortunę
albo - chodzisz niby po świece kilkaset lat po wojnie atomowej gdzie ludzkość niby ledwo wstaje z kolan włazisz do jakiegoś większego budynku a tam dywany/wykładziny jak nowe  ;D pewnie była gdzieś za rogiem szwalnia którą musiałem przeoczyć :P

Nie wiem jak wam ale mnie osobiście to i wiele innych podobnych kwiatków psuło klimat "post-apokaliptycznego świata"

Proxima Alland:
Pewnie tak. Psuje. Ale sprawiedliwie jest powiedzieć, że F1i2 też miały takie kwiatki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej